ON THE ROAD!

2011-02-06 @ 23:15:43
BAY HARBOR 2011
Med tanke på rubriken tror ni väl att jag är ute på någon sännande roadtrip, men så är inte fallet. Vi sitter i bilen påväg tillbaka till Howell efter en superlång helg up north. Imorse vaknade jag vid åtta för att fyra av oss ville ha några fler åk innan vi åkte hem, så så blev det. ( Jag har bilder, kan bara inte få in dom när jag bloggar på telefonen ) Sjukaste grejjen hände, jag är... okej på skidor om vi är lite generösa. Jag lär mig, men jag ramlar inte så farligt ofta. Idag ramlade jag i liftkön! Vi var inte ens i en backe!! Och så kollar och väntar alla på att jag ska komma upp, tror ni inte då att alla mini komma-upp-med-skidor-på-skills är borta då? Jo, såklart.

Efter det var jag farligt trött, så jag rörde inte ens min dator utan gick och la mig istället. En timmes nap och jag var människa igen. När jag vaknade var klockan över fyra så det var dags för oss att lämna Bay harbor, och det lämnar oss fär jag är precis nu, i bilen på väg till mitt hem, i Howell!

KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!