WINTERFEST!

2011-02-26 @ 23:16:31 EVERYDAY
Nu ska jag stax kila iväg till en restaurang och äta middag innan vi kilar vidare till årets winterfest! Den är ungefär precis som homecoming, men på vintern. Efter det ska jag hem till en kompis och stanna där över natten, så vi ses när vi ses!

SÅ SÖT!

2011-02-26 @ 21:51:15 EVERYDAY
HUUUUR SÖT?

DOODLE DRAW

2011-02-25 @ 11:00:00 EVERYDAY


Jag tror nästan att jag ska anväda min Iphone-app Doodle Draw för att göra min nya header! Älskar tegelväggen i bakgrunden! Såååå fin! Hmmm. Ny design? Nä.

TOMAS I PENNSYLVANIA

2011-02-25 @ 01:13:56
Ni har bett mig tipsa om fler utbytisbloggar som är bra, och your command is my request så här kommer numero uno. En jäkligt bra utbytisbloggare är TOAM. Nu kommer ju han låta detta stiga honom till huvudet och jag kommer få höra det tills jag ligger kall under marken, men det får det vara värt. Toam kan konsten med att vara sjukt underhållande över text, och även att alla texter är långa och sjukt konstiga så är det underhållning på hög nivå. Jag vet i fasen hur han gör det men han levererar från ord ett, och det är en av mina favvobloggar out there. 

Dessutom har jag träffat snubben. Och jag var sjukt förvånad över att han faktiskt kan vara rolig utan den där Luleå-dialekten! Soo, for yours truly, TOAM.


Ha! Den designen knåpade jag ihop någon gång i Augisti!


Felicia & Toam och manhattan skyline från Brooklyn, New York, New York!

MORGONSTUND HAR ALLT ANNAT ÄN GULD I MUN

2011-02-24 @ 16:30:27 EVERYDAY
God jävligt dålig morgon. Imorse när jag vaknade var min panna varm nog att steka morgonägg på, och jag kunde inte känna om mitt huvud var ett huvud eller en vattenfylld ballong. Då finns det inte mycket att göra mer än att somna om och hoppas att man vaknar med ett huvud i stället för en ballong.

Jag vaknade vid tio och jag kunde liksom känna huvuddragen även att ballongen var kvar. Alltså blir det Gossip Girl och te tills jag mår bättre!

SUPRISE!

2011-02-24 @ 11:00:00 EVERYDAY
Härlig överraskning jag hittade i mitt vattenglas en morgon, eller vad säger ni? Ska jag ens nämna att jag alltid har mitt vatten i en flaska nu? (:

HELLO WORLD

2011-02-23 @ 20:03:07 EVERYDAY

Hej! Jag sitter i skolan och har darfor inte dom dar svenska bokstaverna, Jag har precis blivit klar med min spanskauppgift och om en kvart borjar rehersal. Jag ar smasjuk och trott som stryk, somnade inte innan ett, men jag lever! Jag tror jag ska fa prova min kostym (heter det verkligen sa? Costume!) och jag ar superexcited!

Hoppas ni har det fantastiskt denna onsdag som kanns som mandag i mitt huvud!


BEUTY AND THE BEAST REHERSAL!

2011-02-23 @ 15:00:00 EVERYDAY

Så här ser det ut en vanlig dag på träningen för Skönheten och Odjuret!

Galna vänner och Doodle jump tar mig igenom mina dagar (;

BREV TILL MIG SJÄLV

2011-02-23 @ 11:00:00 EVERYDAY
Något som är väldigt poppis i tidingsvärlden är att skriva brev till sig själv som femtonåring. 

Jag håller inte med. Jag är femton (nästan i alla fall) och om jag skulle få ett brev från mig själv om femton år skulle ju mina prior's ändras. Om det stog att yes! du kommer plugga journalistik på Columbia finns det ju ingen riktig poäng i att kämpa så där galet mycket, för jag vet ju att det kommer hända. Om det står att jag kommer möta min framtida man på min artonårsdag spelar ju egentligen ingenting någon roll innan dess? Varför kämpa?

Vad jag försöker säga är att resan mot målet är det viktiga. Kanske är den allra viktigaste delen att inte veta! Jag menar, min dröm om att bli jounalist ligger ju helt i ovetskapen på om jag kommer lyckas. Om jag redan vetat att det kommer hända, att jag kommer skriva från New York när jag fyller 25 kommer jag ju inte öva, öva, öva? Eller?

Men om jag inte övar kommer det ju inte hända tänker ni då. Men det kommer det ju. Mitt framtida själv vet ju allt. Poängen är, ovetskapen skapar kampen för det vi vill. Vi måste vara osäkra på att lyckas. Och under den där säkerheten som tar oss dit vi vill finns det alltid tvivel, tvivel som i slutändan ofta ger oss det vi vill ha. Oh, man, jag börjar bli djup här!

Nu tog vi det hela till lite väl bokstavliga nivåer. Men ändå. Jag tycker nog att jag har en poäng.

PAPER BAG CURLS

2011-02-23 @ 03:56:46 EVERYDAY
Stilen i USA är väldigt annorlunda, och för det allra mesta kör jag mitt eget race, men ibland handlar det om att anpassa sig. I min skola har alla tjejer sitt hår upprullat på papper. Den senaste veckan kände jag att jag var den enda med utsläppt hår, så nu har jag också hakat på trenden!REHERSAL

2011-02-22 @ 23:27:29 EVERYDAY
Jag sitter i dramarummet ocj väntar på attrehersal ska ta slut just nu. Även att vi hade snow day körde dom rehersal för skönheten och odjuret. Jag har gjort precis ingenting och det känns bara dumt att jag kom här... Men det var en anledning till att faktiakt sminka mig och få min lata rumpa upp ur soffan... Haha!

HELP ME!

2011-02-22 @ 17:39:46 EVERYDAY
På torsdag ska jag snacka med mellanstadiekids. Om Sverige, Sweden, Suecia, Schweden, you get it. Men nu har jag  ett problema, vad säger jag? Vad är superintressant om Sverige? Vad är roligt att få veta när man går i mellanstadiet? Help me!


Ungefär så här fundersam är jag igen.

SNOW DAY!

2011-02-22 @ 04:42:11 FILM & TV
Dom ringde nyss och sa att vi har en snow day imorgon! Jag kan inte ens beskriva min lycka! Sömn, sömn, sömn! 

Jag har precis kollat klart på det nya Gossip Girl-avsnittet, och det jobbiga med att bo i USA är ju att jag inte kan tjuvkolla i förväg på internet när det är spännande! Jag vill inte avslöja för mycket för alla er GG-älskare där ute, men jag har en sak att säga: GO DANBLAIR, GO DAN BLAIR! YAAAAY DLAIR!KVÄLLSFÖRDRIV

2011-02-22 @ 02:06:04 EVERYDAY
Jag är kvällsmänniska ut i fingerspetsarna, jag har legat och sovit (läs: kollat på film) hela dagen, men vid sex fick jag ett knäpp och började städa, och tro mig, det behövdes!TRE FRÅGOR!

2011-02-22 @ 00:46:34 EVERYDAY
Jag får sjukt mycket frågor. Alltså SJUKT mycket frågor. Och tro mig, jag älskar det, att hjälpa er, men jag har helt enkelt inte tid att klicka in på alla bloggar och svara. Jag kollar mailen, planerar att göra det när jag kommer hem.. Och så är det bara nej. Så, jag ska försöka svara på tre av era frågor varje måndag! Starting today, med tre frågor från Matilda!

Tror du det är försent att söka till utbytesstudent nu om jag vill fara till hösten?
Ingen (jävla) aning. Jag sökte i augusti. Men om jag var du skulle jag ansöka NUNUNU! Ge inte upp hoppet, det funkar säkert om du tjatar länge nog (den som säger att tjat inte lönar sig har inte försökt tillräckligt!)

Är sts en bra organisation? Alltså är det en bra säkerhet och finns det nåt du inte tycker om med den? 
Jag älskar STS, och har gjort hela vägen! Jag har fått hjälp från dag ett till idag och jag rekommenderar dem varmt! Något jag inte är nöjd med... Jag kan inte ens komma på något!

Hur gjorde du med gymnasievalet? 
Jag sökte och kom in förra året, men jag har ångrat mig nu och söker därför igen nu över nätet. Det funkar skitsmidigt, så det är ingenting att oroa sig för!HEJ!

2011-02-21 @ 22:14:17 EVERYDAY
Idag har jag sovit. End of story.

RULLSKRISKOR!

2011-02-21 @ 03:35:47 EVERYDAY
Jag drattade bara på rumpan en endaste gång! Nästan skickligt! Planerarna var att fortsätta kalaset hemma hos en mexikansk tjej, men vädergudarna bestämmde sig för att skicka snö, så alla fick åka hem till sitt innan vägarna blev riktigt dåliga.

ROLLERBLADES!

2011-02-20 @ 17:56:03 EVERYDAY
Idag ska jag och ja... Åka rullskridskor! Senaste gången tror jag var på pappas bakgård för kanske... Fyra år sedan? Jag kommer ihåg att vi hade en superbrant backe som vi åkte ner för innan vi krashade i ett staket, och vi brukade bråka om vem som skulle få åka där för att det var för smallt för att åka två... Jag och min lillebrolla hamnade i rullskridsslagsmål en gång efter vi var helt oöverrens om vems tur det var... Vi får se hur det går idag (;

Bilder från vår förra utbytisträff!

INSPIRATION

2011-02-20 @ 03:23:22 EVERYDAY
Åh, nu börjar våren komma smygandes och jag vill byta ut i alla fall delar av min garderob mot lite varmare. I slutet på mars ska jag skicka hem mina vinterkläder och ge bort lite av det jag inte använder till Salvation army, och detta vill jag ska flytta in:


FÖRE & EFTER

2011-02-19 @ 23:46:11 EVERYDAY
Idag har jag duschat. Lili sa att jag borde göra det. 


Den här bilden tog jag innan jag dushade. Anledning okänd.Och detta är mest för att visa att jag har på mig mina vårstrumpbyxor och shorts idag. OH YES!

GODMORGON!

2011-02-19 @ 16:46:35 EVERYDAY
Åh. Tio timmars sömn. Det behövdes. Verkligen. Solen skiner utanför fönstret och jag ska sitta inne hela dagen utan att få dåligt samvete och vila. Jag vet att jag låter som att jag är åttio men tempot här på sistone har varit galet!

Jag har slagit på chillmode, och nu ska jag prata med bästaste Lili som jag har känt sedan föralltid innan jag går och lägger mig igen... Hehe.


Utanför mitt fönster just nu! SOOOOL!


Chillmode: ON!

FOREIGN EXCHANGE STUDENT 35!

2011-02-19 @ 10:00:00 EVERYDAY
Tre bilder från vårat senaste Foreign exchange 35!

Och vad är nu detta? Vi träffas ibland hemma hos Juli, och namnet kommer från ett fenomen dom kallar 'the freshmen 15', vilket innebär dom 15 pounds man lägger på sig när man flyttar till college och börjar leva själv, men som utbytis är det ju mycket mer än så, därför the foreign exchange student 35!

HÄLJ!

2011-02-18 @ 22:15:55 EVERYDAY
Åh. Jag tvekar på att jag har varit så här lycklig i hela mitt liv. HELG! Och inga läxor. Ingenting. Nada. Därför ska jag krypa ner i soffan i min pyjamas med en bok och njuta av att inte ställa klockan imogon! Sååå härligt!

Dessutom har sydvintarna hittat sig upp till norr och vi har haft det riktigt varmt de senaste dagarna, i alla fall åtta, nio grader och det har varit så himla härligt, när det blir ljusare på mornarna och allt, underbart!


Kan hända att jag publicerat den här bilden innan, den är gammal. I så fall - to bad for you - jag tänker inte ta en ny! Puss!

JAKE 10!

2011-02-18 @ 18:00:00 EVERYDAY
Bilder från min minsta värdbrollas födelsedag!

SALVATION ARMY!

2011-02-18 @ 14:00:00 NYTT I GARDEROBENDe andra sakerna jag köpte på min lilla tripp till myrorna. Allt detta plus det jag visat innan gick loss på 150 kronor. Inte illa!

ALLA ♥'S DAG!

2011-02-18 @ 10:00:00 EVERYDAY
Blandade bilder som firades med värdens bästa utbytesstudenter! Vi gick till ett ställe som heter Cleary's pub innan vi gick och såg 'Just go with it' (min låtsas fru på svenska, HAHA!       ha!). Jag hade en mysig kväll, men var så himla trött när jag kom hem! ♥

RIDTUR!

2011-02-18 @ 03:27:37 EVERYDAY
Bilder från när vi var och red i helgen. Det syns inte, men det var så himla fint och varmt! För första gången var det en bra bit över nollan och jag kunde rida utan vantar och utan att frysa!

Och fy tusan vad jag saknat hästryggen. Även att jag inte är det mesta hästtjejen njuter jag av deras sällskap och det var så härigt att få rida igen, den här gången på Eclipse!

ALLTSÅ HEJ

2011-02-17 @ 02:11:11 EVERYDAY
Klockan är knappt åtta och jag ska gå och lägga mig nu. Jag är så himla trött hela tiden! Men fy tudan vad skönt med nio timmar sömn! Godnatt!


DEN LYSSNAR INTE!

2011-02-16 @ 10:00:00 EVERYDAY
Jag förstår att ni alltid har viljat veta hur jag ser ut när min spanskaläxa inte lysnnar. Så här ser jag ut:


COLUMBIA

2011-02-16 @ 00:41:15 EVERYDAY
Min dröm. Columbia. New York City. 2014. Journalistik på college. Problemet är ju dock inte bara att komma in, det handlar lika mycket om att kunna lägga 2,1 miljoner kronor på sin utbildning. 


VÅR!

2011-02-15 @ 21:48:09 EVERYDAY


VÅRVÅRVÅR!

HOLA BLOGGEN!

2011-02-15 @ 03:41:34 EVERYDAY
Vet ni vad? Jag är alldeles för trött för att blogga... Så... Godnatt!


Bild jag gjorde förra året!

M83

2011-02-14 @ 10:00:00 MUSIKJag har ett nytt favvoband. M83 heter dom. Dom är så där perfekt konstiga och har precis gått över gränsen för vad som är okej. Precis som det ska vara. Här är ett litet utdrag ur deras låt Graveyeard Girl:

"I'm gonna jump the walls and run
I wonder if they'll miss me? 
I won't miss them.
The cemetery is my home
I want to be a part of it, 
Invisible even to the night.
Then I'll read poetry to the stones
Maybe one day I could be one of them... 
Wise and silent.
Waiting for someone to love me.
Waiting for someone to kiss me.
I'm fifteen years old
And I feel it's already too late to live.
Don't you?"

Och här är en länk till spotify!

CITAT FRÅN BARN

2011-02-14 @ 01:10:02 EVERYDAY

Hola kompisar! Jag fick ett supersött mail häromdagen, med massor av citat från barn, kika på detta!

HOW DO YOU DECIDE WHOM TO MARRY?
You have to find somebody who likes the same stuff. Like, if you like sports, she should like it that you like sports, and she should keep the chips and dip coming.   
Alan, 10


No person really decides before they grow up who they're going to marry. God decides it all way before, and you get to find out later who you're stuck with.   
Kristen, 10


WHAT IS THE RIGHT AGE TO GET MARRIED?
Twenty-three is the best age because you’ve know the person FOREVER by then.  
Camille, 10


HOW CAN A STRANGER TELL IF TWO PEOPLE ARE MARRIED?
You might have to guess, based on whether they seem to be yelling at the same kids. 
Derrick, 8

 

WHAT DO YOU THINK YOUR MOM AND DAD HAVE IN COMMON?
Both don't want any more kids.    
Lori, 8

 

WHAT DO MOST PEOPLE DO ON A DATE?
Dates are for having fun, and people should use them to get to know each other. Even boys have something to say if you listen long enough.   
Lynnette, 8 

On  the first date, they just tell each other lies and that  usually gets them interested enough to go for a second  date.  
Martin, 10

 

WHEN IS IT OKAY TO KISS SOMEONE?
When they're rich.
Pam, 7


The law says you have to be eighteen, so I wouldn't want to mess with that.  
Curt, 7

The rule goes like this: If you kiss someone, then you should marry them and have kids with them. It's the right thing to do.
Howard, 8


IS IT BETTER TO BE SINGLE OR MARRIED?
It's better for girls to be single but not for boys. Boys need someone to clean up after them.  
Anita, 9   

HOW WOULD THE WORLD BE DIFFERENT IF PEOPLE DIDN'T GET MARRIED?
There sure would be a lot of kids to explain, wouldn't there?  
Kelvin, 8   

HOW WOULD YOU MAKE A MARRIAGE WORK?
Tell your wife that she looks pretty, even if she looks like a dump truck.
Ricky, 10


6 MÅNADER, 2 KVARTAL, 27 VECKOR, 183 DAGAR, 4392 TIMMAR, 263 520 SEKUNDER

2011-02-13 @ 22:27:04 EVERYDAY
Så länge har jag varit i USA. Idag är det ett halvår, och det är så sjukt hur tiden har gått fort!


Augusti


September.


Oktober.


November.


December.


Januari.


Februari!

SOVAMITTPÅDAGEN.NU

2011-02-13 @ 21:07:54 EVERYDAY
Hej kompisar! Jag vaknade vid tio över nio i morse med ungefär fem timmars sömn i kroppen (det var då min värdmamma hämtade mig) och efter en sjuuukt rolig utbyteskväll!

Jag kom hem. Tränade. Dushade. Och sen var klockan plöstligt elva och jag var sen! Fort på med ridbrallorna som jag inte använt på sex månader (förvånad över att jag ens fick på dem!) och sen världens mysigaste promenad i skogen på en häst som hette Eclipse och var världen finaste (<3).

Bilderna från utbytiskvällen får ni i nästa inlägg, för nu ska jag ta en nap! Så sjukt trött!
AMERIKANSK DATOR!

2011-02-13 @ 03:51:53 EVERYDAY

Nu sitter jag pa en amerikansk dator igen, utan aao. Jag ar pa utbyteskalaset och dom spelar ett superkul kortspel, men jag far hjartattack hela tiden sa jag pausade lite. Jag har superkul, aven att antalet amerikaner ar flera an antalet utbytisar... (:

Jag ska sova har i natt, och imorgon ska jag till nagot stalle och rida, sa dalig uppdatering fran min sida av varlden!


BEAUTY AND THE BEAST

2011-02-12 @ 16:37:04 EVERYDAY
Gah, vad jag är trött! Så utmattad efter en vecka med skola, vänner (inte så jobbigt i för sig... haha!), musikal och läxor. Jag har stannar minst två timmar varje dag och dansat för musikalen, och det är roligt, men utmattande. 

Inatt har jag sovit elva timmar och tro mig, det behövdes! Idag står min lillebrollas födelsedagskalas på schemat och efter det en liten utbytesträff hos Juli igen. Jag läängtar!

Lite bilder från våran klädprovning igår. Min kostym är inte ens börjad på än, så jag chillade i mina mjukisar! (Första gången i historien jag går till skolan i mjukisbyxor!)

CITAT!

2011-02-11 @ 16:00:00 FILM & TV


Ett tänkvärt citat från min favvoserie, Gossip girl! (nom nom nom)

MINA FINA KÖP

2011-02-11 @ 10:00:00 NYTT I GARDEROBEN
Jag var ju på myrorna häromdagen och dessa två är nog min allra bästa köp.


Världens finaste tunna döskallesjal!


Och en mjuk tröja som är supergosig och fin!

THE ROOMMATE: REVIEW

2011-02-11 @ 10:00:00 FILM & TV


The roommate såg jag allra mest för att Leighton Meester, en av mina största förebilder har huvudrollen, men det visade sig vara en ganska bra film. En psychofilm så påminner om 'Black Swan', men som inte är alls lika bra. Den är riktigt konstig och handlar om Rebecca som flyttar in med Sara när dom börjar på college. Rebecca har psykiska problem men tar inte sin medicin vilket skapar... trubbel.När jag kollar på sådana filmer räknar jag inte bara på spänningen i att pussla ihop bitarna, men jag vill också veta varför personen i fråga gör som den gör. Rebecca gör det för att hon är överbeskyddande, och mentalt sjuk, men jag vill veta anledningen till varför hon är så besatt av just Sara?

Det är över lag en film värd att se, men det är inget wow.  Typ sex av tio hallon. Fast jag sätter inga sådana betyg. Jag är coolare än det!

IDAG

2011-02-11 @ 00:28:24 EVERYDAY
Kom hem från skolan och drama-rehersal för en dryg timme sedan. På den tiden har jag börjat kolla på Skönheten och Odjuret (friska upp minnet) och tränat i vårt källargym i 45 minuter! Det händer alldeles för sällan, men när jag väl tränar känner jag mig så jäkla bra! 

Nu ska jag fota gårdagens köp! Kan ni gissa vad jag köpte?

Random bild på världens sötaste hund! Charlie!

EN IPAD!!

2011-02-10 @ 18:29:28 EVERYDAY
Vet ni vad jag bloggar fran? En IPad!! En kill min us history Josef har en och later mig Lana... Det ar negelsk stavningkontroll, sa det ar sakert jattefel, men att gonna en iPad under border ar into det laggards.
jag vill ha en IPad, ar det nag on so mvet om man kan kopa en i sua och ta med sig? Hut funkier det med forsaking? Puss!

THE ROOMMATE

2011-02-10 @ 04:01:18 EVERYDAY
Idag har jag varit på tjejkväll med Renee, och det var så himla kul. Vi åt på subway innan vi kollade på bio och efter det var på myrorna och shoppade. Mina köp visar jag någon annan dag, men jag berättar om filmen i nästa inlägg!HEJ.

2011-02-09 @ 03:49:14 FILM & TV
Vill ni fortfarande vara kompis med mig? Jag vet att jag inte har bloggat sedan i söndags och jag har mina anledningar. Bland annat är jag tillbaka där jag var för ett par månader sen med As You Like It, men med skönheten och odjuret den här gången. Ond, men ack så rolig spiral!

Mean Girls 2. Det är vad jag kollar på just nu. Hur konstigt att dom ens gör om en sådan film. Men den är bra, lite mer hjärta i det hela, men ändå. Inget slår dom gamla plastic fantastic och Linsay Lohan med sin djungelvärld. Puss. Vi hörs. Snart. Hoppas jag. Och ni med.

ON THE ROAD!

2011-02-06 @ 23:15:43 BAY HARBOR 2011
Med tanke på rubriken tror ni väl att jag är ute på någon sännande roadtrip, men så är inte fallet. Vi sitter i bilen påväg tillbaka till Howell efter en superlång helg up north. Imorse vaknade jag vid åtta för att fyra av oss ville ha några fler åk innan vi åkte hem, så så blev det. ( Jag har bilder, kan bara inte få in dom när jag bloggar på telefonen ) Sjukaste grejjen hände, jag är... okej på skidor om vi är lite generösa. Jag lär mig, men jag ramlar inte så farligt ofta. Idag ramlade jag i liftkön! Vi var inte ens i en backe!! Och så kollar och väntar alla på att jag ska komma upp, tror ni inte då att alla mini komma-upp-med-skidor-på-skills är borta då? Jo, såklart.

Efter det var jag farligt trött, så jag rörde inte ens min dator utan gick och la mig istället. En timmes nap och jag var människa igen. När jag vaknade var klockan över fyra så det var dags för oss att lämna Bay harbor, och det lämnar oss fär jag är precis nu, i bilen på väg till mitt hem, i Howell!

BILDER

2011-02-06 @ 04:10:52 EVERYDAY
Hejsan kompisar! Jag har laddat in lite bilder från diverse tillfällen från min värdmammas telefon.


Från när jag målade ansikten på Camp Courage!


Från Boyne och skidåkning!


Isskulpturer runt Bay Harbor (där dom har sitt landsställe)


Från skridskorinken och mer isskulptur (min värdsyrra är också med på bild!)

BOYNE HIGHLANDS

2011-02-05 @ 17:42:02 EVERYDAY
Bilder från vår skidtripp till 'the highlands'. Jag blev mycket bättre på skidor för att min värdpappa berättade att man inte ska ha spikraka ben utan böja på knäna. 

Att jag var (är) asdålig på att åka skidor skyller på vi Pettan (min gamla idrottslärare)(Grattis förresten. Han fyllde år igår. Men jag var för lat för att skriva det här inlägget igår.)(Facebook berättade för mig. Och ja, paranteser är sjukt bra). I alla fall så sa han ingenting om att böja på knäna. Och det mesta har jag lärt mig genom att kolla på andra tror jag...

SCHWEDEN

2011-02-05 @ 03:54:35 FILM & TV

Jag sitter och kollar på Dear John, och så bara där, när dom är i whateverland där dom krigar så dyker den svenska flaggan upp. WTF? Först har det ju ingenting med filmen att göra, och sen, varför tusan är Sverige, det mest fegisneutrala landet i världen mitt i kriget?

Jag googlade det hela. Och så visar det sig att det är för att hedra Lasse Hallström som direkterat filmen. Lame.

MEN HEJSAN!

2011-02-04 @ 17:57:52 BAY HARBOR 2011
Nu har vi landar och flyttat in i deras hus häruppe lite tillfälligt. Vi flög in i värsta miniplanet, och jag fick sitta i extrapilot-sätet! Såååå coolt! I alla fall ska vi åka till berget där vi åker skidor om tjugo minuter, och jag matchar inte!


Nu är dock håret i den ultimata skidfrisyren, en inbakad fläta!

UP NORTH

2011-02-03 @ 21:26:24 EVERYDAY
Om en halvtimme åker jag med min familj up north för att njuta(?) av lite extra kyla. Min värdmor kom precis ner och sa att vi flyger vid fyra, och vi har 70 pounds för allihopa! Det är typ 35 kilo, så vi kommer packa lätt, väldigt lätt! Haha.

Jag hör av mig igen när vi har kommit fram och är klara, antagligen imorgon!

TILL ANNA.

2011-02-03 @ 19:37:04 EVERYDAY


Jag tog den här bilden med mål att skälla på Anna för att skickat mig en jäkla defekt näsflöjt! Det kom ju för tusan inget ljud! Men precis när jag ska knäppa bilden så fattar jag grejjen. Fattar ni vad jag ska träna nu!? 

Felicia Mellquist - Utbytesstudent och näsflöjtsmästare.

GOD MORGON!

2011-02-03 @ 18:27:23 EVERYDAY
Idag är eventuellt en ännu latare dag än igår... Vägarna är fortfarande igensnöade, så det går inte att ta sig någon stans. Vår planerade resa up north vet jag inte hur det blir med... Jag tror jag ska gå på en date med Harry P och sluta fundera på saker. Låter som musik i mina öron!

webvoter-omröstning
Varför läser du aicilefs?

Annan anledning (Kommentera gärna!)
Jag har varit med sedan innan USA
Jag är blivande utbytis
Jag är familj eller vän
Jag är intresserad av USA


LEK I SNÖN!

2011-02-03 @ 00:23:51 EVERYDAY
Jag kom precis in från att ha lekt i snön med mina värdsyskon. Jag spenderade mesta av tiden med min nioåriga värdbror, och vi har varit på Antarktis, Arktika, Nordpolen och i snön i Afrika. Han har begravt mig i snön för att jag frös, och han kom inte på det innan han var klar. Man måste älska en nioårings fantasi! ♥

HELP ME!

2011-02-02 @ 18:49:14 EVERYDAY
Så här är min situation. Jag vaxade mina ögonbryn (Bästa! Gör ju inte alls sådär svinigt ont som att plocka!) och nu, i efterhand har jag fått världens allergireaktion. Det ser ut som finnar, men det är det inte. Det är typ torra röda knölar i huden (Se bilden) och jag vet inte vad jag ska göra. Ska jag booomba dom med smörja och fetta ut dom eller ska jag försöka torka ut dom med typ tandkräm? Jag är helt lost och hoppas att någon vet vad jag kan göra! Det hon använde var ett 'hardwax' och det var grönsvart.


Bilden ger inte riktigt det här rättvisa. Jag har precis smörjt, så det är torrare och... rödare. Men ni ser poängen i alla fall.


Förresten har jag lockat håret. Det är typ min number one sak att göra när jag är långtråkad. Så som ska vara på snow days!

HEJ!

2011-02-02 @ 17:11:23 EVERYDAY
Godmorgon kompisar! Den där länken hos Egoina genererade i lite fler besökare. kom ihåg att mitt favvosätt att läsa bloggar är via bloglovin', om du vill följa mig, klicka här:


bloglovin

Annars vaknade jag precis, och klockan är halv elva. Jag är ledig i fem dagar, så jag gick inte och la mig förän halv två. Farligt länge sedan det hände! Idag är det snow day, imorgon är det studiedag och på fredag är vi lediga för att vi ska åka up north! Så härligt!SMILE, IT'S SNOWING OUTSIDE!

2011-02-02 @ 01:46:08 EVERYDAYLalalala. Idag är mitt liv bra, inte bara för att dom nyss ringde och sa att vi har snow day imorgon, vilket betyder ingen skola förän på måndag för mig, så är jag glad för att Egoina länkade mig på sin blogg idag!

KAOS

2011-02-01 @ 00:13:47 EVERYDAY
Vad börjar jag ens? Kaos har idag varit. Mitt schema stämde ju som sagt inte, så jag gick till 'office' innan andra timmen, men då fick jag inte vara med i kön mera, så jag kom tillbaka innan tredje. Då var jag tvåa när dom kastade ut mig igen. Sen när jag kom tillbaka innan fjärde fick jag vänta ända tills dom kunde träffa mig. Tre timmar tog det, så mestadelen av min dag har jag spenderat i kö. NU. SKA. JAG. SOVA!
Hej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!