KUNGLIGA HUFUDSTADEN

2011-12-02 @ 08:36:44
EFTER USA
Jag är så facinerad av den samlade skara människor som klickar sig in här dag efter dag bara för att få se  att jag inte har uppdaterat! Tack! Ni är så fina.

Just nu är mitt liv väldigt spännande, för redan klockan tjugo i fem i morse klev jag upp för att begemig till den kunglisa hufudstaden där jag nu är. Spännande saker är på G, för några av oss som var i NYC tillsammans i början på augusti förra året ska nu träffas igen! Vi har en liten sjävorgansierad återträff här i Stockholm!

Jag tod tidigaste flyget (billiga biljetter ftw!) och sitter nu och väntar på att affärerna ska öppna så jag kan köpa lite presenter till mina fina innan de andra landar. 

C ya later alligators!


KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!