RIVSTART WROOM WROOM WROOM

2011-08-29 @ 21:20:30
EVERYDAY
Vad säger ni? Ska vi kickstarta igång den här bloggen. Damma av den gamla boken och börja där vi slutade? Jag tycker vi säger så, utan långa förklaringar om min frånvaro och vad som har hänt under tiden börjar vi bara precis nu och så slutar vi inte, okay? Dom närmsta veckorna ska vi dyka ner i en spännande sommar med sjukhuspraktik, omvänd kulturshock och massa annat spännande. Gymnasiestarten kommer också att ta plats precis som allt annat spännande! Nytt för nu kommer också vara den lilla engelska översättningen, ett löfte till mina vänner i USA som drar igång från och med nästa inlägg!

Vad säger ni? Är ni med? Let me hear a let's go!


KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!