PARIS: DAG 4

2011-08-05 @ 20:48:09
PARIS 2011
Söndagen var den sista dagen av vår lång weekend i Paris, vilket betydde att vi hade våra resväskor hela dagen. Vi hade roligt ändå, och det började på starbucks:Delvis Starbucks, delvis fransk!Detta var precis utanför vårt hotell,


Precis som detta. Spännande! (;


Sen åkte vi på vår miljonte tunnelbaneresa. Katakomberna var målet, men kön var så superlång att vi vända tillbaka!


Jag pillade självaste Voldemort i nosen. Vi var så sjukt spända för filmen, den hade ju inte kommit ut än!Och detta är bara inte vilken randombro över Seine som helst, detta är nämligen bron som är med i Inception!


Vi kollade på massor av plåtniklasar innan vi hoppade på en båt...

Mest såg vi massor av broar, men vi åkte förbi Eiffeltornet, Notre Dame och massa annat fint. Även om floden i sig mest var smutsig var det otroligt mysigt att bara sitta där.


Sen flög vi hem. Flyget var försenat men det gjorde ingenting, för vi väntade ändå hela natten på nästa tåg. Trötta och danna kom vi hem morgonen efter med en otroligt fin resa i bagaget. Detta avslutar alltså inläggen om min resa till Paris, en OTROLIGT rolig resa med mycket upplevelser!

KOMMENTERA HÄR:
Postat av: Lina

Vad skoj!

2011-08-07 @ 16:29:56
URL: http://thelizy.blogg.se/
Postat av: Camille

Hej,Jag har skrivit ett inlägg om kärlek och relationer som jag gärna vill dela med mig till dig och dina läsare.

Skriv gärna en kommentar och tala om vad du tycker.http://www.camilles.se/2011/08/karlek-och-relationer.html

2011-08-07 @ 19:33:08
URL: http://www.camilles.se
Postat av: SAga

Asfin blogg! Allt bra?

2011-08-13 @ 11:31:41
URL: http://yoogie.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!