ELSAS MODE BY SOFI FAHRMAN

2011-08-29 @ 21:29:55
BÖCKER & TIDNINGAR
Jag har precis läst en bok. Elsas mode, precis som rubriken skvallrar om. Vad tyckte jag då? Helt okej. Inte så där kill-i-magen-spännade men inte heller så tråkig att jag bara ville sluta, helt ärlig så sträckläste jag. 300 sidor, tre dagar. 

Den var sådär lagom. Typ lagom för ett bubbelbad och några tjejtidningar. Det var liksom mest uppradade händelser, saker hände och hände, och visst var det spännande saker som hände, men det var som flera historier i en. En början och ett slut och sen en ny början och ett nytt slut. Det fanns lite övertydliga antydningar på att man skulle få reda på vissa väl utmärka saker senare i boken, men så gastkramade mycket längtade man inte efter att få veta. Helt okay som sagt. Väl värd tiden men ingenting jag skulle dra igång en bokklubb för ;)
Translation: Just read a book by a famous swedish fashion blogger, about a famous swedish fashion blogger. A fictional book that was okay+. Well spent hours during a rainy weekend!KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!