13 AUGUSTI 2011 - ETT ÅR SENARE

2011-08-13 @ 21:27:23
EFTER USA
Det här inlägget skrev jag precis innan jag satte mig på ett plan över atlanten för exakt ett år sedan. Det är så otroligt vad som har hänt på ett år. Den 13:e augusti vändes hela min värld upp och ner, på det bästa sättet av dom alla. Nu är jag på väg tillbaka, tillbaka till vardagen i Sverige och mitt gamla liv. Börjar skolan igen på onsdag och allt ska bli extra mycket som vanligt. 

Jag har fått världens bästa år och är så otroligt tacksam för alla möjligheter jag blivit given. Det gågna året som slutar idag har varit det mest fantastiska i mitt liv och det finns inte ord nog att beskriva det. Tack för att ni troget har följt och stöttat mig. Tack för att ni har gråtit och skrattar med mig, varit där och brytt er, ställt frågor och peppat. Nu är bäst ♥

KOMMENTERA HÄR:
Postat av: Bitte Kråkbo

Hej tävlar just nu en jättefin ring hos mig=) delta gärna.

kramhttp://www.lovemercury.se/?p=4200

2011-08-19 @ 19:31:57
URL: http://www.lovemercury.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!