ELSAS MODE BY SOFI FAHRMAN

2011-08-29 @ 21:29:55 BÖCKER & TIDNINGAR
Jag har precis läst en bok. Elsas mode, precis som rubriken skvallrar om. Vad tyckte jag då? Helt okej. Inte så där kill-i-magen-spännade men inte heller så tråkig att jag bara ville sluta, helt ärlig så sträckläste jag. 300 sidor, tre dagar. 

Den var sådär lagom. Typ lagom för ett bubbelbad och några tjejtidningar. Det var liksom mest uppradade händelser, saker hände och hände, och visst var det spännande saker som hände, men det var som flera historier i en. En början och ett slut och sen en ny början och ett nytt slut. Det fanns lite övertydliga antydningar på att man skulle få reda på vissa väl utmärka saker senare i boken, men så gastkramade mycket längtade man inte efter att få veta. Helt okay som sagt. Väl värd tiden men ingenting jag skulle dra igång en bokklubb för ;)
Translation: Just read a book by a famous swedish fashion blogger, about a famous swedish fashion blogger. A fictional book that was okay+. Well spent hours during a rainy weekend!RIVSTART WROOM WROOM WROOM

2011-08-29 @ 21:20:30 EVERYDAY
Vad säger ni? Ska vi kickstarta igång den här bloggen. Damma av den gamla boken och börja där vi slutade? Jag tycker vi säger så, utan långa förklaringar om min frånvaro och vad som har hänt under tiden börjar vi bara precis nu och så slutar vi inte, okay? Dom närmsta veckorna ska vi dyka ner i en spännande sommar med sjukhuspraktik, omvänd kulturshock och massa annat spännande. Gymnasiestarten kommer också att ta plats precis som allt annat spännande! Nytt för nu kommer också vara den lilla engelska översättningen, ett löfte till mina vänner i USA som drar igång från och med nästa inlägg!

Vad säger ni? Är ni med? Let me hear a let's go!


13 AUGUSTI 2011 - ETT ÅR SENARE

2011-08-13 @ 21:27:23 EFTER USA
Det här inlägget skrev jag precis innan jag satte mig på ett plan över atlanten för exakt ett år sedan. Det är så otroligt vad som har hänt på ett år. Den 13:e augusti vändes hela min värld upp och ner, på det bästa sättet av dom alla. Nu är jag på väg tillbaka, tillbaka till vardagen i Sverige och mitt gamla liv. Börjar skolan igen på onsdag och allt ska bli extra mycket som vanligt. 

Jag har fått världens bästa år och är så otroligt tacksam för alla möjligheter jag blivit given. Det gågna året som slutar idag har varit det mest fantastiska i mitt liv och det finns inte ord nog att beskriva det. Tack för att ni troget har följt och stöttat mig. Tack för att ni har gråtit och skrattar med mig, varit där och brytt er, ställt frågor och peppat. Nu är bäst ♥

PARIS: DAG 4

2011-08-05 @ 20:48:09 PARIS 2011
Söndagen var den sista dagen av vår lång weekend i Paris, vilket betydde att vi hade våra resväskor hela dagen. Vi hade roligt ändå, och det började på starbucks:Delvis Starbucks, delvis fransk!Detta var precis utanför vårt hotell,


Precis som detta. Spännande! (;


Sen åkte vi på vår miljonte tunnelbaneresa. Katakomberna var målet, men kön var så superlång att vi vända tillbaka!


Jag pillade självaste Voldemort i nosen. Vi var så sjukt spända för filmen, den hade ju inte kommit ut än!Och detta är bara inte vilken randombro över Seine som helst, detta är nämligen bron som är med i Inception!


Vi kollade på massor av plåtniklasar innan vi hoppade på en båt...

Mest såg vi massor av broar, men vi åkte förbi Eiffeltornet, Notre Dame och massa annat fint. Även om floden i sig mest var smutsig var det otroligt mysigt att bara sitta där.


Sen flög vi hem. Flyget var försenat men det gjorde ingenting, för vi väntade ändå hela natten på nästa tåg. Trötta och danna kom vi hem morgonen efter med en otroligt fin resa i bagaget. Detta avslutar alltså inläggen om min resa till Paris, en OTROLIGT rolig resa med mycket upplevelser!
Hej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!