GODMORGON!

2010-09-30 @ 12:50:40 EVERYDAY

Hej alla glada! Klockan är nästan sju här i Michigan, och jag sitter som alla andra dagar på skolbussen. Jag somnade hqlv nio igår, lch natten med nio och en halv timmes sömn var välbehövs, jag känner mig jättebra nu! Vad jag skulle göra var egentligen att tacka för alla söta kommentarer, och ursäkta för att jag aldrig svarar... Det finns liksom inte tid... TACK!

MUS!

2010-09-30 @ 02:38:34 EVERYDAY
Ååååååh. Åh. Ååhåhåhåhåhåh. PANIIIIIIK. Jake kom nyss ner och berättade att en mus smyger om kring här nere. GILLAS INTE! Funderar på vilken av katterna som var oansvarig nog att inte äta upp den, eller släpa in den från första början...(..........................)


SCARYFACE!!

DAGENS NYHETER

2010-09-30 @ 02:24:48 EVERYDAY
Varje år ger Dagens nyheter ut en tidning - Gymnasieguiden. Jag tror att den går ut till alla blivande ettakluddare i landet, och innehåller information om olika gymnasieprogram. Tidningen har en liten del som berör utlandsstudier, och i år är det jag (och några till) som står för den informationen! Superkul tycker jag!


Denna bilden kommer alla blivande gymnasieelever se!

SÅ LÄTT!

2010-09-29 @ 00:59:29 EVERYDAY
Idag hade vi test review. Ni vet dom där dagarna dagen innan testet då Erik Alexandersson övertygar varenda ungjävel om att man inte har en framtid om man inte får i alla fall ett IG+. När lärarna kastar en packe med papper man inte har en aning om rakt framför näsan på en och man bara känner hur den kommande nattens sömn rinner ur kroppen?

Inte i Amerika. Här får man provet. Pappret med provet. ALLA frågor. Allt. ALLT. Jag vet varenda fråga på provet imorgon. Och ändå klagar dom. Det finns ju inga flervalsfrågor eller ordbanker!

VAD SÄGER NI?

2010-09-28 @ 02:10:53 EVERYDAY
Nu tycker jag ni har varit tåliga nog, så här kommer bilder och historian om HOMECOMING!
Förssta hallvan vaar skitttrist. Påå aallvar. TRÅOKIG. Jaag skkriver sååhär föör attt minn värrdsyster ööversätter, occh ddet vaar myycket påå gruund avv heenne det iinte vaar kuul. Hoon viiille inte daansa elller gööra nåågot, baara siitta i eett hörn. Jjag vääntade ii en timmme på miin roooliga värrdsyster, occh näär hoon koom efteer en tiimme försvaann hoon direekt. Supperkul liiksom...
Andra halvan var bättre. Jag stötte ihop med den tyska utbytisen (trodde jag) och dansade med henne i en halvtimme. Sen kommer plötsligt den tyska utbytesstudenten och sa hej! Jag hade liksom samma person på två ställen! Det visade sig att den första tjejen var en tjej från min dramaklass... Haha, jag spenderade i alla fall resten av kvällen med alla utbytisar och hade galet kul, även att musiken var dålig och amerikanare dansar konstigt.
Jag träffade på många ansikten jag känner igen, och det är sjukt roligt att faktiskt känna folk! Spenderade även delar av kvällen med brutalt otrevliga pojkar, trevliga pojkar och ja... pojkar (; Dom är konstiga i USA, och mina vänner säger att jag måste lära mig systemet! Någonting om talking och dating och jag vet i tusan! Här har ni i alla fall bilder!
Nu tycker jag ni har varit tåliga nog, så här kommer bilder och historian om HOMECOMING!
Förssta hallvan vaar skitttrist. Påå aallvar. TRÅOKIG. Jaag skkriver sååhär föör attt minn värrdsyster ööversätter, occh ddet vaar myycket påå gruund avv heenne det iinte vaar kuul. Hoon viiille inte daansa elller gööra nåågot, baara siitta i eett hörrn. Jjag vääntade ii en timmme på miin roooliga värrdsyster, occh näär hoon koom efteer en tiimme försvaann hoon direekt. Supperkul liiksom...
Andra halvan var bättre. Jag stötte ihop med den tyska utbytisen (trodde jag) och dansade med henne i en halvtimme. Sen kommer plötsligt den tyska utbytesstudenten och sa hej! Jag hade liksom samma person på två ställen! Det visade sig att den första tjejen var en tjej från min dramaklass... Haha, jag spenderade i alla fall resten av kvällen med alla utbytisar och hade galet kul, även att musiken var dålig och amerikanare dansar konstigt.
Jag träffade på många ansikten jag känner igen, och det är sjukt roligt att faktiskt känna folk! Spenderade även delar av kvällen med brutalt otrevliga pojkar, trevliga pojkar och ja... pojkar (; Dom är konstiga i USA, och mina vänner säger att jag måste lära mig systemet! Någonting om talking och dating och jag vet i tusan! Här har ni i alla fall bilder!


I am brud. James Bondbrud!


Scaryface


Tourists! (CISSI: PUSS!)


Happyface!


I WASN'T READY!


Fokipose!


My sister from an other mister!


MIN OUTFIT! (Lycklig nu Pannis?)


Brother from an other mother and sister from an other mister! (Ellie, jag tänker på dig!)


On a bender höll jag på att skriva, men det var vi inte alls! Snarare on a fence! 

Jacka: Vero Moda Klänning: Vintage Kjol: New Yorker Strumpisar: DSW Skor: DSW Ringar: Berlin Halsband och blomarmband: Forever21 Armband: Tomas Sabo Clutch: DSW

HAR JAG SAGT ATT JAG ÄLSKAR ER?

2010-09-25 @ 23:45:54 EVERYDAY
Jag känner mig lite sådär, cheezy (hur det nu stavas), så här kommer inlägg nummer 1123. Om världens finaste.

Jag, som alla andra, har alldeles för många människor som betyder jäkligt mycket, och förrutom familjen som alltid kommer ha en självskriven plats allra längst in i hjärtat finns det fyra personer som betyder sådär extra mycket. Utan dom fyra hade jag inte varit här idag, för det finns inte en chans att jag skulle våga åka om jag inte visste att vi kommer vara lika mycket kompisar på 1000 mils avstånd och utan att se varanda under ett helt år.

Samtidigt som jag aldrig någonsin vill åka hem räknar jag dagarna tills jag ska få se er igen. Finaste, finaste är ni. Tack! för att ni alltid stöttade mig i att åka till US and A. Tack för att ni alltid tog det så självklart, att jag inte kommer vara där ett år. Tack för att ni är världens mest peppande, jobbigaste (CUPCAKES! CUPCAKES!) och knasigase vänner. Tack för att ni är BÄST! Jag älskar er! ♥

C ♥ N ♥ R ♥ F ♥ R


HOMECOMING T-NIGHT!

2010-09-25 @ 22:28:34 EVERYDAY
Jag misslyckas ju totalt med att ta en bild från sidan! Haha! Anledningen till att den är just från sidan är för att min värdmamma satte mig hos el sminkogud. (läs: Makeupartist!) Nu är jag fiiin, och sminkingen (och klänningen!) får nu se imorgon!

KLOCKAN ÄR BARA TOLV!

2010-09-25 @ 17:54:13 EVERYDAY
Hej! Imorse gick jag upp 5.30, på en lördag! LÖRDAG! Det är förresten inte vilken lördag som helst, för dt är homecomingdans ikväll! Det var inte anledningen till att jag gick upp, utan en ac mina värdsystrar har show med ryttarlaget på min skola. 7am rullade bilen mot McDobalds för frukost, är vi i USA eller vad? (; Vi kom till tävlingen och jag inwåg att jag är i te alls frisk, så jag fick ta det kloka beslutet att åka med min värdmamma och syster och åka därifrån. Kallt är det idag också. Dom ör i alla fall och fixar håret för homecoming/får massage nu, medans jag väntar i biöen. Dom borde komma om en tio minuter... Jag hoppas verkligen att jag ska få hoppa i lin fina klänning och orka gå på homecoming ikväll, men just nu känns det tveksamt...

FIN DAG

2010-09-23 @ 22:20:38 EVERYDAY
Vil ni ha en bildbomd? Här kommer den!

Drama!

Cortney med SVERIGEjacka! Hon var inte ens medveten om det!

Åh, sicken bra kvalité!


Jag gillar onsdagar. Då kommer det folk och städar här, rensar poolen och klipper gräset. Känns som man bor på hotell i sitt eget hus liksom!Fina värdsyskon i fina glasisar!


Jag gungade!


Värdbror!


In Brighton!


Idag har jag varit fiiin med mörkrött läppstift!

NI KOMMER BLI BESVIKNA.

2010-09-23 @ 02:52:15 EVERYDAY
Min historia. Som jag berättade om i morse. Som egentligen inte är en historia. Men ändå. Det är en kille i min dramaklass, han heter Shane. På dramaklassen igår frågade han om vi kunde smsa (ungdomar här pratar inte, dom smsar!) och jag ville inte vara otrevlig, och jag vill ha fler kompisar (det blir lätt ensamt) så jag var på väg att ge honom mitt nummer när vi böärjar lektionen, vilket leder till att jag inte hade tid at ge honom det. Efter lunchen har vi rast i sex minuter (man får bara vara i the halls i sex minuter). När jag kommer upp till mitt skåp står han där, och jag tror att det är en slump, typ att han har sitt skåp i samma länga, så jag hälsar och så kör man som alltid alla artihghetsfraser och yada yada. Jag börjar plocka ut saker ur mitt skåp, för jag är stressad och så, och säger typ "let me intruduce you to locker 1472!" och skrattar lite. Då säger han typ "I know, I've seen you here before" och ger mig en liten gul lapp med hans telefonnummer och ett litet hjärta. Och så säger han att hans skåpnummer är 500 någonting jag inte kommer ihåg. Och går. Och jag inset att hans skåp är på planet under, på andra sidan skolan. Och han väntade på mig vid mitt skåp. Creepy. På riktigt.

2010-09-22 @ 12:52:57 EVERYDAY
Sitter på skolbussen nu, klockan är 6.48 och jag vaknade för en halvtimme sen! Lyckat... Jag har sovit i typ åtta timmar inatt. Kärlek. Har sån där lång dag med drama och hela kalabaliken. Vi får se om jag överlever till fredag... Det är i alla fall galet kul det här, alltihopa. När jag kommer hem ska jag berätta vad som hände igår, USA på hög nivå!

GAAALET!

2010-09-22 @ 01:56:17 EVERYDAY
Ni klagar på att jag inte bloggar, jag klagar på att jag inte sover. Ni fattar inte hur hektiska dagarna är här. Jag går upp mellan 5.30 och 6.00 för att hinna med bussen som går 6.36. Skolan börjar 7.36 och då är det fullt ös medvetslös fram till 2.16 när klockorna ringer och vi får gå hem. Lunch har vi i en halvtimme, och rasterna är sex minuter mellan varje lektion att förflytta sig på. På dom sex minuterna flyttar sig 3000 elever, här snackar vi crowded! 

Efter skolan har jag drama (skolpjäsen - Jag kom med!) mellan 2.30 och 4.30, vilket betyder att jag är hemma runt 5.15, och då har jag runt två timmar läxor. Jag ska hinna duscha och äta innan jag går och lägger mig (helst runt niotiden! (; )

Därför bloggar jag inte allt för ofta. Sorry!


JAG SVARAR PÅ EN FRÅGA

2010-09-21 @ 00:25:35 EVERYDAYM&M KOKOS!

2010-09-19 @ 17:27:26 EVERYDAY
M&M kokos. Finns det i Sverige? Det är helt jäkla underbart i alla fall!


EASY A!

2010-09-19 @ 16:55:50 FILM & TV
Igår åkte jag med Casey och 10 av hennes Cosplay-vänner hela vägen till Ann Arbor (ca 5 mil) för att dom ville kolla på Scott Pilgrim vs. The World, en film om videospel sa dom. Jag kände inte att jag var så jätteintresserad, så jag valde att kolla på Easy A, med Penn Badgley från Gossip Girl! Supersöt var den! Absolut värd ett besök!


Casey och hennes vänner utklädda till karatärerna i Hitalia, en animé.


Dom glömde om det var Easy A eller B, så dom tog båda. Dumma amerikanare!

FOOTBALL!

2010-09-18 @ 22:02:08 EVERYDAY
Nu har elen kommit på här igen och jag kan berätta om mitt livs första fotbollsmatch. Eller visa bilder. Det var underbart kul. Stämningen var underbar, och the schoolspirit hängde i luften så man nästan skulle kunna känna på den. Fint var det!


Innan matchen, Renee, jag och Ashley!

Det hela slutade på McDonalds efter en vinst med 42 mot noll till Howell. GO HIGHLANDERS!

STRÖMAVBROTT

2010-09-18 @ 16:14:40 EVERYDAY
Igår var det soligt och säkert 25 grader varmt, inatt har nu på morgonen har det åskat sjukt mycket! Detta har lett till att det är strämavbrott i vårt hus, och dom håller oftast i siig ett par, tre dagar här. Om jag inte uppdaterar är det alltså därför!

WOAH!

2010-09-17 @ 23:23:52 EVERYDAY
Idag... Asså, idag! Jag kan kanappt säga det. IDAG... hände det omöjliga. Det som inte händer i amerikanska skolan. Vi åt glass. På lektion, och gjorde inte någon spanska någonstans. ASBRA!


För att söta Yuka från Japan skulle hem! Jag fick världens godaste melongodis! Jag visade henne google maps i min telefon, och jag har nog inte sett en så lycklig människa! Hennes ögon tårades så häftigt hon tyckte det var! Hon tog min adress, så hon skulle kunna kolla på mitt hus hemma (:

Min spanskaklass och Yuka!

Alla utbytisar på Howell high school (inte Yuka, för hon var bara här två veckor). 

Hemmagjordglass och mina superdupermegasköna pyjamasbrallor! Glassen.... mmmmmmmm! Och byxorna, BYXORNA! Ni vet sånna där supergosig mjukisfiltar? (Mamma: Den randiga Nicke har du vet?) sån tyg. Superfint! Har blåa med apor och månar och stjärnor på med! Fint det!

DEAR JOHN

2010-09-17 @ 14:07:13 FILM & TV
Hey! Vill ni se en bra film?


I så fall - Dear John är helt jäkla galet fantastisk underbar. Jag har sett en miljon gånger nu, och det är gaaalet så bra den är!

FAVORITER

2010-09-17 @ 02:52:32

Nu, det som hänger runt min hals varje dag!

HEEY

2010-09-16 @ 14:32:29 EVERYDAY
Sitter i skolan och hqr engelska. Ms D, min lärare är för ouppmärksam för att upptäcka att jag inte gör det jag ska, men jag är typ klar, så det är lungna puckar. Jag gjorde min audition till pjäsen, och jag hoppas med alla tummar att jag får en roll, vore sjukt roligt! Om jag inte får en rolm kommer jag vara crew, aå jag kommer delta i pjäsen på något sätt, på eller av scen. < / br >Idag ska jag på ett möte med röda korset och eventuellt göra lite voluntärarbete, superkul! Hoppas ni har en bra dag!

PICS

2010-09-16 @ 03:28:05 EVERYDAY
Eftersom jag är megatrött och ska upp megatidigt får ni dag och igår i bilder. I know you like it!


Gwen körde över en recykle bin!


Jag drack min första Arizona! Mumma! (Lasse: Det är typ läsk, utan kolsyra.)(Lasse: Equestrian är ryttar, så equestrian team är ryttarlaget)(Nej, jag är inte med i det)(Sa jag att jag gillar paranteser?)(I alla fall, jag gör det)


Jag fastnade.


Vi lekte kurragömma på en perfekt lekplats.


Och kollade på ankor!


Vi handlade grocerys! 


Jag köpte vatten, för vattnet här smakar inte alls gott, så jag spenderar alldeles för många dollar på det i skolan, fram tills nu!


Jag åkte till youth group i kyrkan, och jag vann ett presentkort på 10 dollars på en glassbar. DET skulle inte hända i svenska kyrkan. Andra presentkort som lottades ut var 15 dollar på iTunes, 50 dollar på VISA (vad som helst) och ett sommarläger värt 150 dollar!

FÖRLÅT LOVERZ!

2010-09-15 @ 03:37:08 EVERYDAY
Förlåt, förlåt, förlåt för min uteblivna och dåliga bloggning! Allting går bara så fort här! Om jag inte har något och göra så ligger huvudet på kudden med en gång. Livet i USA är jättekul, men utmattande. Förutom att handskas med skola, läxor, vänner och värdfamilj ska man få in tid till kontakt med Sverige och hålla det i närheten av rent omkring sig, och som frostingen på kakan, grädden på moset eller pricken över i:et ska man göra allt på ett annat språk, och även om jag är bra på engelska i jämförelse med många jämnåriga och speciellt andra utbytesstudenter är mina kunskaper bristande, och jag kan inte helt lita på dem.

Här är i alla fall mina senaste dagar i bilder!
Jag gosade med kisemisarna!

Lärde mig värdfamilj svenska!


Åt jordens godaste Mac n' cheese!


Hade firealarm och fick springa ut.


Lekt facebool på spanskan.Varit på miss teen Michigan!


Medans Casey var på renfest!


Pluggat lite för mycket....


Varit på ett tryckeri!


Shoppat vintage utan att spendera en krona. Eller dollar. Eller penny. You get it...


Druckit Sunny D för första gången, det smakar socker!


Fått blommor på pappas dödsdag (♥)

Smygfotat en kille som såg mig!


Målat uppfarten.


Och fick svarta fötter på kuppen!


Myst med vovvis!


Hängt med Beate från Tyskland!


Gjort lunchpåsar (EPIC lunchpåsar!)


Varit uppe sjukt tidigt för att hinna med bussen!Hängt med Courtney och Marisa på spanskan!


To rap it up... Jag idag. PUSS!

FAVORITER

2010-09-14 @ 22:07:33
Jag ska presentera mina favoritsmycken för er, i omgångar. Vi börjar med dom som varje dag pryder mina handleder, armbanden!

DEN PERFEKTA BOLLEN

2010-09-14 @ 22:07:03 EVERYDAY
Jag har alltid allvarliga problemas när jag ska göra en knut. Det spretar alltid, och jag gillar inte spretigt. Eller så blir den knutteliten, och det är ju inte heller fint. När jag skulle sova häromdagen blev den perfekt. Helt perfekt. Hur irriterande?

HEJ

2010-09-13 @ 13:06:42 EVERYDAY
God morgon! Jag sitter på bussen till skolan och retar mig på att blogg.se inte har en app, nu när jag är ägare av en fin liten iPhone... (: Måndag... Inte veckans roligaste dag, men det får man ta. AYUSA-mötet igår var onödigt. Dom sa typ inget vi inte redan visste... Suck! Läste förresten innan idag att alla utbytisar som åker med STS är iväg! Härligt! Nu börjar jag bli åksjuk, så jag ska sluta. PUSS!

2010-09-12 @ 17:20:45 EVERYDAY
Älskade pappa
66.10.10 - 08.09.12

VIDEOINLÄGG

2010-09-12 @ 05:25:10 VIDEOBLOGGAR
Åh. Åh! Kolla vad jag har gjort! Ett videoinlägg! Det är ganska tråkigt, men ÄNDÅ! Ett videoinlägg!


MIN KUSIN ²

2010-09-12 @ 01:41:47 EVERYDAY
Konversation med kusin (som inte är Emma, utan hennes storebror)

Jag (kollar storgråtandes på Marley and me): Men det är så vackert!
Kusin: Jag tycker krigsfilmer är vackert.
Jag (storögd, jättechockad): Tycker du det är vackert att miljoner människor dör? När man gör filmen där folk bara dödas, baserat på verkliga händelser?
Kusin: Nej, mer slagen. De är vackra.

Ungefär nu fick min kusin en smäll i huvudet.

NINE ELEVEN

2010-09-11 @ 16:19:49 EVERYDAY
Idag är det den elfte semptember, inte bara en av mina mellanstadiebästisar (jag tror jag rankade henne fyra) sextonde födelsedag, utan dagen då twin towes föll för nio år sedan. Jag brukar aldrig lägga någon större vikt vid dagen än att skänka en extra tanke över atlanten till dom som förlorade någon viktig. 

I år är det annorlunda. Jag är i landet där det skedde. Det är viktigare här. Twin tower-krashen förändrade USA. Det gjorde det farligt svårt för mig att övertyga dem om att jag inte är terrorist, men satte sig också i människors huvuden. 

Jag vet också hur det är att förlora en pappa, så idag tänker jag på alla hundra och kanske tusentalsbarn som förlorade en mamma eller pappa för nio år sedan. Jag kommer tänka på min pappa imorgon, i massor. Imorgon är hans dag, och idag är det den elfte september. Galet.


Bildkälla

PS. Jag tänker lite på filmen remeber me, men det får jag kanske inte säga? Hmmmm... Jag tror jag ska kolla på den nu...

SOMBRERO! FIESTA! SI! SI!

2010-09-11 @ 03:38:58 EVERYDAY
Det blev inget footballgame för mig ikväll, och det spelar ingen roll, för Howell förlorade ändå. I stället gick jag, Steven (värdpappa), Stephanie (värdsyrra varanann helg) och Andrew (värdbrolla varannan helg) och åt mexikanskt! Det var goooooooott! På någon sätt fick dom servitören att ta ut en jättesombrero, och innan jag visste ordet satt jag där med grädde i ansiktet och en sombrero på huvudet!

DAGEN!

2010-09-10 @ 23:58:23 EVERYDAY
Åh. Jag försov mig imorse. Alltså, fetförsov mig. Jag vaknade tjugo över sex. PANIK! Bussen går kvar i, och det tar en tio minuter att gå till busshållsplatsen! Wooooah liksom! Jag hann i tid, och såg till och med snudd på fashion ut. Jag klär mig sjukt annorlunda, men jag gillar det, och jag får mycket komplimager. Komplimanger är är sjuuuukt mycket vanligare än i Sverige, säger man hej till någon säger man "Love your shirt" eller "cute necklace". 

Skolan var bra, hade Gym med kläder för första gången! Jag kommer döööööööööö(öööööööööööö)! Men det var kul! Jag planerade också en biokväll med två amerikanska tjejer, Courtney och Marisa. Jag gick vilse i freshman campus(en annan byggnad) och åt hamburgare.

Nu ska jag iväg på mitt första footballgame! AWSOME!


Jag och min värdmamma!

HEJ!

2010-09-10 @ 01:50:48 EVERYDAY
Idag har jag varit i skolan, och jag är sjukt nöjd med mitt schema som det är nu, fast spanska och psykologin kommer bli faligt svår. Så här ser min dag ut efter ändringar:

1st: Senior english. Den här klassen är rolig, läraren är bra och jag är med Beate, den tyska utbytisen.
2nd: Drama I. Sjukt kul klass! Molo, läraren, är nog den bästa jag någonsin haft. Så underbart rolig, och sköööön!
3d: Photography. Har jag i en annan byggnad, en promenad på fem minuter. Liiite knivigt när jag måste hinna till mitt skåp och inte hittar alls i den andra byggnaden. Idag fick en tant följa mig!
4th: Basic P.E. Vi har inte börjat än, men jag tror det blir sjukt kul!
LUNCH
5th:
Psychology I. Svår klass! Inte lika rolig som dom andra, men så interessant!
6th: Spanish IV. Svåååååååårt som stryk!


GODMORGON

2010-09-09 @ 12:23:29 EVERYDAY
Klockan har blivit kvart över sex här i Michigan och jag har varit vaken i tre kvart... Yes! Jag går upp klockan halv sex! Skolbussen går kvart i sju, så vi måste gå hemifrån halv sju för att komma till skolan som börjar 7.36 (: < br /> Igår var jag förresten och bytte öin Jewelyklass mot fotografi. Jewerly skulle kosta mig 20 dollar, och det var som träslöjd. 150 spänn för att skada sig liksom!! Haha (: < br /> Ha det awesome idag så skq jag göra det samma! PUSS!

TELEFON!

2010-09-09 @ 02:08:13 EVERYDAY
Nu har jag äntligen fått en amerikansk telefon! Gissa vilken...

(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
...


....

.....
Wait for it.
.....

....

...


..


IPHONE 4!!!!!

6.10

2010-09-08 @ 12:13:20 EVERYDAY
Så mycket är klockan här, och jag tror skolbussen går om mellan tjugo minuter och en halvtimme, men övervåningen i det här huset visar inga som helst levnadstecken, så vi får se vad som händer. Hoppas ni får en awesome dag i Sverige, så ska jag gå till high school och göra min första riktiga dag, och se vad det blir av det (:

Nejnej, jag är inte trött.

WALMART!

2010-09-08 @ 04:38:01 EVERYDAY
Idag tog hälva familjen sig till Walmart, med skolsaker på handlingslistan. Det blev det, mycket av den varan till och med! Jag inhandlade även diverse nödvändigheter. Det bästa är att alla mina anteckningblock är i superhero-tema, HUR BRA? 

Inne på Walmart fanns allt. Vi snackar allt! Det började med att min värdbror klippte sig, sen gick jag och kollade på kläder samtidigt som Casey kollade annat. Gwen köpte mat medans jag framkallade foton och Marty (värdbror) kollade på videospel i sin nya frisyr. Jag köpte ett kakfat och skolsaker i samma butik som jag framkallade foton och köpte deodorant i. JAG ÄLSKAR WALMART!


FELICIA, SENIOR YEAR PÅ HOWELL HIGH SCHOOL.

2010-09-07 @ 22:23:47 EVERYDAY
Idag har jag varit på mitt high school och faktiskt gått i skolan. Jag kom dit vid niotiden, och fick sitta ner i ett rum med fyra andra utbytesstudenter och deras värdmammor. Jag började prata med en tjej, Beate från tyskland, och vi kom bra överrens. Jag kommer ha en klass med henne. 

Efter en timme fick jag komma in till min counsellor. Han är egentligen counsellor för 10th graders, men han fick hjälpa mig idag, och nu har jag äntligen mitt schema!

1st: Senior english - Ms D
2nd: Drama 1 - Ms Malo
3d: Jewerly - Mr Dewey
4th: Basic P.E - Mr Ryan
5th: Psychology - Ms Stark
6th: Spanish 4 - Mr Riordan

Efter det åt jag lunch, och tack gode gud så har Casey (min värdsyrra) samma lunchtimme som jag. Åt min packade lunch innan jag sprang iväg till psykologin. Det var intressent, men det fanns inte mycket utrymme att knyta kontakter, så jag lärde inte känna någon.

På spanskan var det andra bullar. Alla var superexalterade över att jag var svensk, trots att det var två andra utbytisar i samma klass, och jag lärde känna tre supersöta tjejer, Marisa, Courtney och den sista kommer jag inte ihåg!

Det var min dag, och det var underbart. PEACE OUT!SENIOR YEAR ON HIGH SCHOOL.

2010-09-07 @ 14:06:15 EVERYDAY
Om en halvtimme sticker jag iväg till high school för att påbörja Senior year. Vet ni hur sjukt det känns? Luchen är packad i en brun lunchpåse och skolväskan är redo. Jag har inte gått i skolan på 13 veckor, och på det är just precis nu slutet på början. Jag har haft underbara veckor här i Michigan, men nu går startskottet för mitt år här. Nu är jag inte länge bara utbytis, jag är student med. Och det känns bra. PUSS!

GOLDILOCKS.

2010-09-06 @ 23:58:56 EVERYDAY
Lockade håret för att döda lite tid. Det går inte här. Locktången blir inte varm, och min teori är att dom har 130 volt i uttagen och vi har 220 volt, så den får inte ström nog. Fick mitt första djurarmband idag. Ni vet sånna alla har runt händerna här som blir djur när man tar av dom. En sjöhäst fick jag, internskämt! Nu: Call of duty med Jake.


HOWELL ÄR MITT HEM NU.

2010-09-06 @ 20:59:48 EVERYDAY
Vi kom hem igår, och jag måste säga att Howell känns som hemma. Jag har varit på semester och kommit hem. Jag har inte åkt från semestern till ett hus som inte är mitt, jag har åkt till mitt hem, och det är skönt att känna så, även om hälften är jag som intalar mig så fast känslan är tveksam och häften faktiskt är den verkliga känslan. Jag har fyllt i alla papper nu, och är redo för skolan imorgon! LÄNGTAR!

Så här kul hade jag häromdagen. Jag borde akta mig. Snart blir detta mitt naturliga ansiktsuttryck... haha (:

NEW YORK LIFEGUARDS ♥

2010-09-06 @ 17:38:42 NEW YORK 2010

HEMMA!

2010-09-06 @ 06:40:32 EVERYDAY
Nu har vi varit hemma i Howell i några timmar, och det är sjukt skönt. Bay Harbor har varit två fantastiska veckor, men det ska bli skönt att landa här, för det är ju faktiskt här jag måste bli van vid. 

Jag tog nyss det dumma beslutet att kela med Cole, katten, och väntar nu på att min allergimedicin ska börja verka samtidigt som jag njuter av att kunna vara uppe sent en sista gång innan skolan drar igång. 

Rensade på tal om ingenting nyss ut min facebook på vänner jag inte pratar med längre. Sjukt skönt att veta att det jag skriver i alla fall är liiiite privat. Nu ska jag slockna, det har varit en lång dag. PUSS!


SAKER SOM SVERIGE GÖR BÄTTRE ÄN AMERIKA

2010-09-05 @ 23:45:33 BAY HARBOR 2010
1. Cola. Här är det i pricip omöjligt att få en Coke. Pepsi, pepsi, pepsi. HELA tiden. Jag vill ha COKE!


2. Skoltider. I sverige börjar vi inte 07.26 och slutar 2.04. Det är ju bara fjantigt. Och så börjar skolan så sabland tidigt, och inga sovmornar. Inte bra.

3. Jeans. Hittar du ett par jeans här som slutar över troskanten är dom höga. Yay!


4. Chocklad. Marabou! MARABOU! Jag har cravings. Ingen chocklad slår Marabou ♥


5. Spotify. Jag älskar Spotify! När man snackar om det här ser alla sjukt frågande ut. HEJA SPOTIFY!

TRAIL RIDE

2010-09-05 @ 22:11:16 BAY HARBOR 2010
Har precis kommit hem från en sista trail ride den här sommaren. Det var mysigt. Nu ska vi strax ner på stranden och äta vår sista cheesburgare innan vi åker hem vid 6pm.

Kolla vad som hade fastnat i mina jeans!


CASEY PRATAR SVENSKA!

2010-09-05 @ 16:41:53 BAY HARBOR 2010
Häromkvällen var vi i en park i Harbor Springs, och Casey försökte läsa på svenska på baksidan av min asmamedicin. Hör ni vad hon säger?


VINTAGE!

2010-09-05 @ 16:14:47 NYTT I GARDEROBEN
Jag berättade för min familj att jag älskar vintage, och nu tar dom min på alla butiker dom vet typ, underbart! I går handlade jag detta:


Midjekort jacka. Superduperfin! Hittade dock orginalprislappen, 19.99, jag betalade 22.75. Hur sjukt?


Sneakpeak på min homecomingklänning! Resten får ni se... senare!


Smycken!

MITT RUM!

2010-09-05 @ 01:05:02 EVERYDAY
Nu har jag äntligen fått det att fungera! Så här ser mitt rum i Howell ut:


MORNIN'

2010-09-04 @ 16:43:47 NYTT I GARDEROBEN
Nu är det morgon här (10.38) och jag har precis gått upp, stormen höll mig vaken till fyra i natt, så jag kom verkligen inte upp nio, som jag brukar här. Håller på att tvätta, och packa lite smått, för imorgon åker vi tillbaka till Howell, och på tisdag börjar skolan! 

På fair för ett par dagar sen köpte jag en superfin klänning. Vill ni se? Vill ni? 

STORM!

2010-09-04 @ 05:58:09 BAY HARBOR 2010
Klockan närmar sig tolv här i Michigan, och huset håller bokstavligen talat på att blåsa bort. Det är storm! Det gör att jag inte kan sova, men nu ska jag ändå släcka datorn och ge John Blund en ärlig chans. Tidigare idag var vi och åt på ett ställe som heter Cava (dom äter ute varje dag i min familj) och det var supergott! Vi firade min värdmamma som blev ett år äldre. Med magen full ska jag slockna, och ni vakna. Tidsskillnad slutar inte att facinera mig. 


Right know. Med flätat hår! You gotta love beachspray!

SVENSK, AMERIKANISERAD TJEJ SOM KLÄR PÅ SIG.

2010-09-04 @ 00:31:44 WHAT I'M WEARING TODAY
Klänning: Heritage (XXI forever)
Kofta: H&M
Väska: Berlin
Ring: Mackinac island

HEJ MAMMA!

2010-09-03 @ 22:30:55 BAY HARBOR 2010
Om du inte är min mamma kan du ignorera det här inlägget.

MAMMA! Jag har inte din email! Kan du maila den till mig? Lasse har min epost. Känns lite omvägigt att bara kommunicera genom bloggen. PUSS!

SAKER SOM AMERIKA GÖR BÄTTRE ÄN SVERIGE

2010-09-03 @ 17:07:37 BAY HARBOR 2010
1. FUDGE. Underbar är den! Ni vet vaniljfudge som du kan köpa som lösgodis? Den som jag (och mamma) tycker är supergod? Små ljusbruna kuber med godis som smälter i munnen. Sån fudge, fast mjuk, och nybakad, och alldeles, alldeles, UNDERBAR!


2. Skittles. Jag tror inte ens att sverige har en liknande sak. Godis än en gång, ser ut som nonstop, men man tuggar dom, och så smakar det frukt. Supergott!


3. Free refills. Sen när får man dricka hur mycket läsk/juice/whatever hur mycket man vill för samma pris? Superbra!


4. Priser. Typ, nästan allt är så otroligt mycket billigare. Jag skulle säga en 25% på kläder, smycken och liknande och 50% på elektronik och allt som har en sladd eller är sladdlöst.


5. Vatten. Inte kranvattnet. Fy fan vad det smakar. Jag köper VOSS, ni vet det norska vattnet? så ofta jag kan. Det smakar lite som hemma. Men sjövattnet! Det är så klart! Man ser stenarna på fem meter djup! Lite annat än Östersjön!

LAT DAG

2010-09-02 @ 23:47:10 BAY HARBOR 2010
Idag har det inte hänt mycket kan jag berätta. Fram till tvåtiden låg jag bara och kollade på Fångarna på fortet (så skönt att höra lite svenska) varvat med MTV-program. 

Runt två kom Casey och berättade att hon skulle till stallet, och att dom hade en häst jag kunde rida, så vi åkte dit, och vilken lektion! Mina ben värker! Men det är väl som det ska vara då ;) Mina jeans luktar häst och mina converse är skitiga (Mamma! Kan man tvätta Converse? Du vet skor som ser lika dana ut som dom blåa låga jag lämnade i Sverige?)!

Nu ska jag hoppa in i duschen, puss amigos!


Den bruna, Dillon, red jag!

DAYDAYDAY

2010-09-02 @ 17:08:59 BAY HARBOR 2010
Ännu en dag närmare hemkomsten. Inte för att jag är särskilt intresserad av att åka hem, jag älskar det här stället, men det är så jag räknar dagarna. Typ 300 dagar kvar, UNDERBART! 

Idag har jag inte tagit en enda bild, men jag var på en turridning i skogen med en supersöt häst idag. Det blev lite "låt-mig-sjunka-genom-jorden-känsla" när ridledaren inte visste att jag skulle med, hon och Casey hade missuppfattat varandra, men det var ingens fel, och det slutade med att jag satt på en superfin ponny, en pinto, Dixie. Hade det supermysigt!

Efter det har vi varit på Pasta night, och den pastan. Så jäkla fantastiskt underbart! Mmmmmmmmmmm, butterd noodles på penne. Ah, det vattnas i munnen!MACKINAC ISLAND!

2010-09-01 @ 18:46:06 BAY HARBOR 2010
Vi åkte båt till ön, och svansen med vatten efter båten var längre än båten i sig! Svincoolt!

Det var varmt, och kvavt! Luften här är superfuktig! Solglasögonen som jag fyndade i Chinatown för 25 cent var i alla fall på!

På Mackinac [mackanåå] får man bara gå, cykla eller rida. Med räddningsfordon som det enda undantaget finns där ingen trafik, och har aldrig funnits, förutom under tidigt nittiotal då det körde ett tiotal bilar innan dom förbjöds.

Lily, jordens finaste sköldpadda? Man fick inte röra henne...

Vi besökte ett fjärilshus, så fina små djur!

Jake ville inte vara med på bild, men det blev en ganska ball bild.

Casey gick på promenad i stället för att åka häst och vagn. Hon gick efter oss.

Med Rock Arch i bakgrunden. Hålet i stenen är helt naturligt. Coolt!

Med våra hästar från del två på turen!

Vi cyklade runt ön, en resa på 7 miles, 1.3 svenska mil skulle jag tro.

Starbucks gillar döda flugor!

Jag och Casey, och halsbandet jag gav henne. Hon älskar ankor. Älskar. På riktigt. 

Vi köpte fudge. Seriöst jordens godaste fudge. Jag köpte Chocklate peanut butter. Wonderful!

MACKINAC ISLAND

2010-09-01 @ 04:56:21 NYTT I GARDEROBEN
På Mackinac Island har jag spenderat min dag. Jag lägger upp alla bilderna imorgon, för jag är gaaaaalet trött, men detta är i alla fall vad jag inhandlade under dagen!
Hej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!