DETROIT / NOVELL / INTERNETLÖS

2010-10-31 @ 03:23:52 DETROIT 2010
Förlåt att jag inte har skrivit! Jag är på hotellet i Detroit och internet fungerar tydligen inte på svenska datorier. Jag är på ett cosplayevent med 10 000 utklädda personer i varierade åldrar (här snackar vi olika - allt från precis nyfödd till 100) är utklädda. Jag har dock låst in mig på hotellrummet och äter bara från roomservice och VILAR! Jag är så sjukt trött och jag behöver också lov denna veckan - men icke! Jag har i alla fall börjat skriva på en ny novell (äntligen!) och jag har inte beatämt mig för om jag tog vatten över huvudet när jag bestämmde mig för att skriva på engelska... Jag kanske ska våga publicera lite av sakerna jag har skrivit? Min dröm är att jobba som resande frilana journalist - så det kanske är dags att våga visa vad jag kan? Vi får se... Nu ska jag fortsätta skrica och kolla på New moon! Ha det superbra!!

WASHINTON DC

2010-10-28 @ 16:07:41 WASHINGTON DC 2010
Nu har jag fotografi och det är supertrist. Bra för er, har kommer alla bilder från DC!

Flygresa i ett pyttelitet privatplan klockan sju på morgonen. Så vacker att se ALLT!


Framför Red cross headquarters. huvudmålet med vår resa!


Min värdfamilj!


Red cross garden!


Washington monument!


Obama!


Bästa bilden so far!


.


The white house!

Nu har jag tröttnat på att kopiera svenska bokstäver, så jag skriver mer när jag kommer hem till min dator!

DET ÄR HÖST!

2010-10-27 @ 10:00:00 FILM & TV
Det känns inte lika hemskt att det är höst här när det är vinter hos er...

ASHLEY GREENE!

2010-10-26 @ 20:00:00 RÖDA MATTAN
Hur fin är inte Ashley Greene i den här klänningen!?

Klart som tusan att hon är finare än Taylor Swift. KÄLLA.

WASHINGTON DC!

2010-10-26 @ 19:19:59 WASHINGTON DC 2010
Sooo, jag är i DC, och det är fantastiskt. Mycket fonare än NY om jag ska vara ärlig, renare på något sätt. Dom har precis haft en tornado lock down på min skola i Howell, men det är över nu, så jag borde kunna komma hem ikväll! Puss!

CYKLA PÅ!

2010-10-26 @ 16:00:00 NYTT I GARDEROBEN
Kolla vad jag hittade på forever 21! Hur söt?

ÅTTA!

2010-10-26 @ 12:00:00 NYTT I GARDEROBEN
Så många ringar köpte jag när vi hitta en affär för smycken för en dollar styck! Vilken är din favorit?

TIO I SEX

2010-10-26 @ 11:52:13 EVERYDAY
...är klockan och jag lämnar Howell för Washington D.D för en dag om 25 minuter. Finkläder är det so gäller, och jag har varit uppe sen kvart i fem för att se fin ut! 

Hoppas ni får en bra dag, jag har tidsinställt ett par inlägg eftersom jag inte kan mobilblogga från staterna!

FOTOGRAFI BY AICILEF!

2010-10-26 @ 10:00:00 FILM & TV
Tisdag, tisdag, foto, foto!

!!!

2010-10-26 @ 03:30:03 EVERYDAY
Nu ska jag måla naglarna innan jag sover, för imorgon ska jag till WASHINTON D.C!

JAG ALSKAR MIN TREDJE TIMME!

2010-10-25 @ 16:11:02 EVERYDAY
Jag alskar min fotografiklass, jag blir alltid klar innan alla andra, sa jag kan sitta pa datorn och gora ingenting! Undebart! Jag ar ledsen att jag inte har aao, men det ar inte mycket jag kan gora...

Jag glomde beratta for er att jag var i en 'hounted cornmaze'. Laskigt!! Forsta halvan sprang jag omkrig och SKREK 'you're not allowed to tuch me, YOUR NOT ALLOWED TO TUCH ME!', men efter typ en halvtimme traffade jag en kompis fran min dramaklass som jobbade dar, da var det inte lika laskigt (:

Sooooo, I need to get back to what I was doing. Ha det underbart, neeeerds!

GODMORGON MICHIGAN!

2010-10-25 @ 12:25:45 EVERYDAY
Sen när har jag tid att skriva på morgonen!? Jag var till och med uppe extra länge igår, för jag fick rycket på att mitt rum var så stökigt och att jag inte kunde hitta någonting, så jag slocknade inte förän rnt halv tolv... Fint i rummet är det i alla fall. 

Jag fick lite panik igår för jag kunde inte hitta mina frimärken! Jag behöver posta ett brev IDAG, men jag trodde inte det skulle gå. Jag hittade dom dock bakom en låda av en slump när jag slutat leta. Hur lustigt?

Nu: skola.HAR NI TRÖTTNAT ÄN?

2010-10-25 @ 10:00:00 FILM & TV

FÅR JAG KALLA DIG NATTA?

2010-10-25 @ 04:52:12 EVERYDAY
Jag har en vän som är sådär supernära mitt hjärta. Längst in liksom, som jag har känt så länge jag kan minnas. Nathalie. Vi gick på dagis tillsammans, och jag kommer ihåg att jag var den enda i hela världen som fick kalla henne Natta och hon var den enda i hela världen som fick kalla mig Felle. Då tycke vi om att byta fjärilsbokmärken och gömma oss under klätterställningen.

Vi gick i skolan tillsammans. Från lekis till sexan. Vi var bästisar i princip hela tiden. Vått och torrt liksom. Det var i mellanstadiet vi gled i från varandra lite, och när vi valde att börja högstadit på olika skolor var det första gången sen någonsin vi inte såg varandra varje dag. 

Men sen bytte jag skola, och vi blev 'bästisar' igen. Jag tror helt ärligt jag kan säga att dom två månaderna jag har varit borta har varit det längta vi varit ifrån varandra, någonsin.

Viktigt då, tycker ni. Men Nathalie blir 16 idag! 25 dagar före mig, som alltid. Skorpioner är vi båda två. Lika, men ändå så olika. 

Hur mycket vi än bråkat, hur mycket vi än gråtit och skrikit så var du den första jag ringde till då, och den första jag ringer till nu när något händer. Jag är stolt över att få vara din vän. Jag älskar dig. GRATTIS!


GODMORGON SÖMNTUTISAR!

2010-10-24 @ 14:44:49 EVERYDAY
Jag har precis vaknat, tjugo över åtta, ganska imponerande, eller hur? Jag hade så roligt igår! Jag började på EMU (Eastern Michigan University) med två workshops. Först improvisation som i princip var att leka lekar, superkul hade jag! En av lekarna hetter 'first breath' och gick ut på att man fick en och en gå in i mitten på cirkeln och så fick man en situation. På bara ett andetag, utan att förbereda sig skulle man agera ut det, och gissa vad jag fick? Du föder barn. Skitlätt liksom, men det löste sig!

Min andra workshop var Design. TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKIGT.

Den tredje var rörelser och karaktisering. Vi fick gå. Och gå. Och gå. Och gå. Gå som någon annan. Gå som dig själv. On and on and on and on, men jag lärde mig fantastiskt mycket!

Sen fick vi se en uppsättning av Hamlet. Dom första tre fjärdedelarna sov tre fjärdedelar av publiken. Och Hamlet hade en scen med Ofelia. BOOOOOORING.

Idag väntar shopping! Såååå, ciao!

FOTO PÅ NATUREN!

2010-10-24 @ 10:00:00 FILM & TV

YO BRO!

2010-10-23 @ 13:32:40 EVERYDAY
Jag sitter på bussen till 'eastern Michigan university' med människorna många refererar till som 'dramakids' vi ska på dramaday på ett COLLEGE! sååå spännande!

FOTOGRAFI!

2010-10-23 @ 10:00:00 FILM & TV

TIDSINSTÄLLNING

2010-10-22 @ 22:00:00 FILM & TV
Nu tror jag det ska funka med tidsinställningen, och om det gör det, så kommer det komma foton från min fotoklass varje dag klockan 10! Spännande!


TIDSINSTALLT?

2010-10-22 @ 15:32:00 FILM & TV
Vekar som att blogg.se antligen har gjort det mojligt att tidsinstalla inlagg, sa, fragan ar, kommer detta komma upp 15.00 min tid?


PHOTOGRAPHY CLASS

2010-10-22 @ 10:28:00 FILM & TV
Jag sitter i skolan, darfor inga aao. Jag har fotografi, och det ar ganska trakigt dagen till ara.FREDAAAAAG! Hur underbart? I helgen ska jag pa 'drama day' pa ett universitet och planera min och Stef's kommande maskerad! Vad jag skulle gora har, just nu, var att ladda upp en av bilderna jag tog idag!


SVÅRT!

2010-10-22 @ 01:19:10 EVERYDAY
Ni frågar oftast om vad som är allra svårast med att vara utbytis. Det är en omöjlig fråga, för ingenting är speciellt enkelt, men det är det som är det roliga. En sak som är riktigt svår dock, är spanskan! Inte bara det faktum att jag hela tiden behöver tänka på tre språk utan också att jag läser spanska fyra istället för tre som jag borde. Varför jag gör det är för att jag vill utvecklas sjukt mycket, och spanska fyra ger mig rum att göra det. Så även att det är svårt, är det också roligt, och det är det mitt utbytesår handlar om. Svårt, men roligt!MORGONRUTIN

2010-10-21 @ 03:18:14 EVERYDAY


Så här gör jag för att det ska gå superduperfort på morgnarna. Väskan och skorna jag ska ha dagen efter bredvid spegeln. Böckerna jag ska ta med mig bredvid dörren. Kläderna jag ska ha på mig på dörren. Myskläder vid sängbordet så det är varmt och gosigt på morgonen. Fattar ni hur snabb jag är på morgonen?

GO PURPLE FOR THE GAY!

2010-10-20 @ 22:41:02 EVERYDAY
Idag har det varit 'purple day'. Vad det innebär är att alla bär lila för att visa att man stöttar homosexualitet, bisexualitet och transsexuella. Jag hade supermycketsjälvklart haft på mig lila om jag hade vetat om det innan min 5th hour idag. 

Min psykologilärare berättade i alla fall att det är för att 80% av alla som blir retade och mobbade för att vara homosexuella är inte det. Att nämna är att det är inte alls lika accepterat att vara homosexuell här, speciellt inte i vår ålder. Många av skällsorden här är baserade i olika sexualiteter, och ja, det är inte lika mycket okay helt enkelt. 

Alla, varenda en av dom 100% som blir mobbade för att vara homosexuell, oavsett om det gäller dom 80% som inte är det, eller dom 20% som är det, lider alla fem gånger större risk att ta självmord. 

Fem gånger större! Jag har haft mer kontakt med självmord är många, många andra och vet vad det innebär att bli lämnad kvar. Det är inte roligt. Inte alls. Riktigt jäkla tråkigt faktiskt. 

Sanningen i fall som det här, med mobbing om sexuell läggning, är att mobbare mördar någon. Indirekt. Varje gång du kallar någon 'bögjävel' eller 'faggot' som man inte borde säga i USA pressar du personen lite närmare det där hemska beslutet. Lite närmare varje gång, och sen lite närmare. Och tillslut är dom där, vid jättegapet. Och risken är stor att någon hoppar. Väljer bort livet. Och då är det delvis ditt och mitt fel om vi kallat någon skällsord. 

Så vad tycker ni? Ska vi ändra på det? Jag vill. Jag kan inte ändra alla, jag kan nog inte ens övertyga min lilla läsarskara. Men jag går inte med på det. Därför lägger jag upp den här bilden, Utan copyright. Tycker du som jag och vill uppmärksamma det? Kopiera bilden. Berätta vad du tycker. Om du övertygar en människa är det kanske ett helt liv! Det är så viktigt! Jag vill inte ha cred för det, jag vill bara att det ska höras så mycket som det bara går!

GO PURPLE!


ÅH, SÅ FORT ALLT GÅR!

2010-10-19 @ 02:39:43 EVERYDAY
Shiiiiit! Tiden lyckas rusa förbi mig utan att jag ens märker det! ARRRGH! Idag har jag varit i skolan (chockerande, eller hur?) och sen haft drama. Sjukt kul är det. Nicole, en supersöt tjej som skjutsar mig hem hela tiden, körde mig hem som vanligt idag. När hon skulle starta efter att ha lämnat mig så dog hennes bil. För att göra en lång historia kort så slutade med plugg i flera timmar och en trasig SAAB som fortfarande står på vår uppfart. 

I skolan, i min dramaklass håller vi på med något som heter Project Maloway (min lärare är mrs Malo). Ty som Project Runway, men vi får inget annat än tidningspapper (!). Jag ska modella och så här är nedeldelen till vår klänning:


BLÅA FLASKOR / SJUKT INTRESSANT

2010-10-17 @ 22:39:43 FILM & TV
Känner ni att jag lägger ut mycket foton? BUG!

2010-10-17 @ 18:55:13 FILM & TV
I was trying to catch a great depth of field on a backdrop (some idiot didn't follow the rules, so my hour isn't allowed to go out in the halls!) when a bug landed on it. I some photos and this is what I ended up with, not to bad, huh?

FELICIA, 15 ELLER 51?

2010-10-17 @ 17:29:49 EVERYDAY
VET NI VAD JAG GÖR IDAG? Jag tvättar, städar, plockar undan, kollar på gamla diseyfilmer (igen) och klagar på att jag har ont överallt. Jag sov konstigt i natt. Man får liksom göra det när man sover i samma säng som fyra katter och en halv hund som egentligen inte ska vara inomhus. 

Och voilá så var jag inte femton längre, utan femtiofem. KUL! Borde balandera upp det hela n00bz. LOL liksom. Eller nää. Nu svamlar jag. Jag ska sluta med det. <- PUNKT.

Idag ska vi till PUMPKIN PATCH. Vi har dekorerat hela huset Halloweenigt, och jag hoppar till vart jag än vänder skallen. Jag har deklarerat att mitt rum är en lycklig zon i allt läskigt! HA! Där fick alla spöken! 

Jag har numera en komplett Halloweenkostym, och jag ska visa er så fort jag orkar prova allting tillsammans. Vi ska karva pumpor idag på tal om ingenting. Då kanske jag är kreativ och tar på mig min kostym. Vem vet liksom.

Nu ska jag fortsätta vara femtioen bast, ciao!


DÅLIG BLOGGERSKA: FELICIA.

2010-10-17 @ 00:38:23 EVERYDAY
Jag ska försöka sammanfatta mitt liv sen i torsdags ungefär...

Torsdag: Åkte till frälsningsarméns second hand och fydade massor av saker! Åkte sedan vidare till Ihop (International house of pancakes) och åt till magen gjorde ont. Senare var target målet (hahahaha) och dagen (kvällen) var sjuuuukt rolig, och dyr. Jag spenderade den med Nicole, och jag tror jag har skaffat mig en årslång vän!

Fredag: Kom hem. Gick och la mig, sov i fjorton timmar. Hur underbart!?

Idag: Sov, som sagt. Har varit på target igen (underbar affär, typ som Wal-Mart) och så har jag hittat min Halloween-kostym! Tingeling ska jag vara! (:

Nu ska jag fortsätta tvätta, slappa och grejja, ikväll är det bonfire! Ha det superbra!

FÖLJ MIN BLOGG?

2010-10-16 @ 20:13:17 EVERYDAY
Följ min blogg med bloglovin

ON A BLINK OF AN EYE

2010-10-14 @ 20:31:38 EVERYDAY
Så fort går det, att ändra sig alltså. Ena stunden (som igår) känns hela världen jävligt elendig, och andra dagar (som idag) är det så bra att jag aldrig vill åka hem. Det ligger mycket på om jag har saker att göra eller inte, så jag försöker hitta på saker hela tiden. Igår skulle vi åkt till en affär, men det blev inställt, så jag hade inget att göra. Affären ska vi till idag, och dessutom ska jag till myrornas och Ihop, en restaurang. När jag kommer hem ska jag berätta om en underbart fantastisk sak! Ciao, eller adios som vi säger på spanskalektionen!

TVÅ MÅNADER!

2010-10-14 @ 02:55:54 EVERYDAY
Two months down, 
eight to go.

We're all gonna have a spectacular year!

IS TODAY JUST AN OTHER DAY?

2010-10-13 @ 21:49:44 EVERYDAY
Nu kommer jag låta farligt bortskämd. Men jag har tråkigt. Inte att jag har tråkigt just precis nu. Eller jo, det har jag också i för sig, men jag har tråkigt. Allting är samma. Samma lektioner, samma rum, samma skåp, samma lärare, samma läxor, samma, samma, samma. 

I början var allt så nytt.
Ingenting kändes igen, och det var spännande. Nu har jag en liten skara vänner, jag behöver inte hitta kartan för att hitta i skolan och jag har riktiga betyg. Det var precis detta jag längtade efter, men nu ekar det bara i huvudet; 'är detta allt?'. Jag hade ju räknat med så galet mycket roligheter hela tiden!

Jag vet att jag har fel. Eftersom detta är mitt liv nu går det från att vara jättebra till att vara okej till att vara spännande, och det är så det ska vara. 

Detta är precis vad alla berättade om. Det är inte spännande att jag är svensk längre, jag har vänner, men inte riktiga vänner. Jag har min värdfamilj, men dom är inte min riktiga familj. Allt är, men det är inte särskilt speciellt längre.

Dagar som idag tar jag mig i kragen lite extra och skäller på mig själv i huvudet. Jag har längtat så fruktansvärt länge efter tråkiga dagar PÅ ANDRA SIDAN JORDEN! och nu finns det ingen annan än jag som kan ta vara på dom.

Jag tror det är tack vare dom tankarna jag har det galet underbart superbra alla andra dagar!

LILLEBROLLA!

2010-10-13 @ 12:19:12 EVERYDAY
Idag fyller min lillebror 14! Den ni! Grattis!

REDIGERAT!

2010-10-13 @ 02:59:12 FILM & TV
Eftersom jag inte diggar fotoredigeringen i photoshop (läs: jag kan den inte, och jag orkar inte lära mig just nu) så använder jag picasa eller iPhoto om jag är i skolan, och jag tycker det funkar jättebra för alla basic-redigeringar. Så här såg bilden ut från början, och så här är den nu:


FOTOGRAFIKLASS

2010-10-13 @ 02:01:09 FILM & TV
Det har jag ju varje dag nu, fotografiklass. Just nu håller vi på med ett projekt som fokuserar på bländare/slutartid (mina översättningar kan vara fel, jag lär mig ju allt på engelska!) och jag tänkte jag ska visa er dom två (tre) första bilderna av de fyra jag ska lämna in!


Velar mellan dessa bilderna för lite skärpedjup (Skärpedjupet är hur mycket av bilden som är i fokus). Den första är ju överexponerad (för ljus) framförallt i hennes hår, men jag vill ha det så. Jag vet bara inte vad läraren säger... Den andra är... tråkig!


Denna ska fetredigeras. Men ni har orginalet i alla fall. Jag lämnar in den för kort slutartid, alltså frusen rörelse.

SHOPPING!

2010-10-12 @ 00:31:22 NYTT I GARDEROBEN
Idag åkte jag med nyfunna vänner till KOHL'S, en superstor butik där jag har (hade) ett presentkort på 100 dollar. Det roliga med KOHL'S är att jag plockade på mig saker för 200 dollar och var redo att betala resten, men när jag kommer till kassan kostar det 70. För dom har liksom rea på allt hela tiden, sånt man inte ser. Lyckliga jag. Nu får jag åkta dit igen någon gång och spendera mina sista 30 dollar! Detta fick jag i alla fall med mig hem!


HELGEN VAR FINFIN.

2010-10-11 @ 01:16:18 EVERYDAY
Jag ska försöka sammanfatta min helg för er. Stephanie och Andrew har varit här (min värdpappas barn) och jag och Stef spenderade vår fredagskväll framför 'Skönheten och odjuret' med Ben n' Jerrys. Underbart fint var det. Jag älskar gamla disneyfilmer!

I lördags (i går) kollade jag på 'Askungen' medans alla andra var och gjorde annat, och det var ganska skönt att ha lite tid
. Allting går så fort! När Stef kom hem somnade vi framför Törnrosa och sov i säkert tre timmar. På kvällen åkte vi vidare till en av Stef's kompisars födelsedagspart, som ni märkte. Jag var orolig att det skulle bli tryckt och kosntigt, men jag hade så himla roligt! Alla var så öppna, roliga och trevliga och vi klickade direkt! Vi spenderade natten där! (Jag insåg precis att jag använde en direktöversättning! Hur coolt! Jag menade att JAG SOV ÖVER DÄR! haha!)

Vi åkte hem igen klockan halv nio idag och cyklade 10 miles för välgörenhet, och det tog 45 minuter. När vi kom hem tog jag och Stef en 'nap' på 3 timmar framför 101 dalmatiner (vi betar igenom alla disneyklassiker!).

Nu är jag här, sjukt trött, men efter en riktigt jäkla fin helg. Jag är redo för skola!


Lockar från igår! Jag ska visa bilder från när dom var nygjorda senare!

101010.1010

2010-10-10 @ 16:10:09 EVERYDAY
Hej! Jag är sjuuukligt trött, igårkväll slutade med 'The last song' efter typ tre skräckfilmer,
Hej! Jag är sjuuukligt trött, igårkväll söutade med 'The last song' efter typ tresckräckfilmer, och då var klockan fem på morgonen. Halv nio gick vi upp! Nu ska vi strax iväg och cykla tio miles (sexton kilomter) för välgärenhet. Jag ser faktislt fram emot det! Idag är det 10.10.10 och det här inlägget är postat 10.10 här i USA. Om min pappa hade levt hade det varit hans 44:e födelsedag, men han fick inte mer än 41 år och vi saknar honom mer än något annat. Vila i frid finaste pappa!

FAVORITER

2010-10-10 @ 08:07:50
Nu kommer alla favvonaggellack!

BDAYPARTY!

2010-10-10 @ 03:54:01 EVERYDAY

THIS IS KATHRYN, FELICIA'S NEW AWESOMELY AWESOME FRIEND IN MICHIGAN!!
YEAHHHHH!
WE'RE AT A BIRTHDAY PARTY, AND I'M SITTING RIGHT NEXT TO HER AND NOW I GET TO WRITE ON THIS BLOG!!
HELLLOOOOO SWEDEN!
So on Monday we are giving Felicia a shopping intervention American-style and taking her To Costco, Target, & Kohl's. EXPECT AWESOME PICTURES.
And...
We rode in my Bug!
That's definitely the most important part. ;)
Oh and Stephanie says hi.
She's the host sister.
But I'm cooler
(love you stef)
;)
Byeee
<3 Kathryn!
FÖDELSEDAGSPARTY!

2010-10-09 @ 23:15:36 EVERYDAY
Nu ska jag iväg på ett födelsedagsparty med min värdsyrra om 45 minuter! Sjukt roligt! Jag vet knappt vad tjejen som fyller år heter, men det funkar!


MIN FINA KLÄNNING!

2010-10-08 @ 22:47:39 EVERYDAY
Som ni säkert redan vet är jag med i min skolas teateruppsättning i år. Det är 'as you like it' av Shakespeare vi gör, i sextiotalsmiljö. Jag är en del av 'ensamble' vilket i princip är ett finare ord för extra. Det är jag dock glad för, jag har aldrig varit i en så stor produktion förut, och jag är osäker på allt, men det är så kul! 

En annan rolig sak är att alla i ensable får bära fyra kostymer, och vi har börjat prova ut. Jag fullkomligt ÄLSKAR min hippieklänning!


KÄNSLOR. PÅ RIKTIGT ALLTSÅ.

2010-10-08 @ 03:18:14 EVERYDAY
Känner ni precis som jag att jag uppdaterar och uppdaterar men egentligen inte berättar något? Så tycker jag det är i alla fall. Ni vet ju liksom inte riktigt hur det känns. Livet här är så fyllt att jag inte vet i vilken ände jag ska börja och jag vet inte hur jag ska förmedla känslorna. Det är ju egentligen det jag är bäst på, att skriva, men har det märkts här? Nej.

Nu tycker jag vi ändrar på det. Och jag börjar med att säga att allting känns sådär fantasiskt SUPERBRA! och den käslan finns det inget pris på. I min idrottsklass häromdagen skulle vi tänka på vårt lyckliga ställe, och jag ska inte humma om att det var mitt hus i Sverige jag tänkte på, för visst svider det att vara borta från mamma, och visst saknar jag alla, men jag har inte hemlängtan. Inte sådär så jag gråter eller mår dåligt. Jag är en liten lipsill,  jag gråter för allt. Sen jag kom till USA har jag gråtit... Två eller tre gånger. Galet. Jag tror inte ni förstår känslan, att varje dag anstränga sig för att vara lycklig, för att inte längta hem, och sen, efter ett tag bara vara genomsyrat LYCKLIG!

Klart allting är tufft, engelska, skolan, mornanrna, maten, vänner och ja, you name it, men över lag är jag så mycket gladare! Det hoppas jag att ni märker när jag kommer hem om åtta månader.

Jag börjar komma in i rutinerna. Jag vet att jag inte hinner äta frukost om jag går upp klockan sex i stället för halv sex som jag borde. Jag tycker det är lite konstigt att vi kallar Peter
(jag lovar, jag ska berätta historien snart!) för Pettan istället för Mr. Carlsson. Jag är van vid att ha läxor från en dag till nästa och jag lär mig spanska som ett jäkla expresståg. 

Veckorna går så fort och det känns så overkligt att jag snart påbörjar min sjätte skolvecka. Vi fick våra midquarter-betyg igår och jag kan stoltsera med A i alla ämnen utom psykologi där jag har A-. Jag har redan gjort en åttondel av mitt skolår, och det har gått så fort!

Om lite mindre än tre veckor åker min familj på en dagstur till Washington D.C och jag ska följa med! Underbart ska det bli att få se vita huset och allt! Jag lääääängtar! Under thanksgivingveckan (22-29 november) ska jag och min värdfamilj glassa oss i solen på Karibien (
Mamma! Glöm inte att skicka tillbaka papprerna!) och det längtar jag efter ännu mera. 

Imorgon är jag i valet och kvalet på att gå på football eller inte, och på lördag ska jag till "
Terrified forest" med två tjejer från min dramaklass. Dom bjöd mig, fast vi knappt känner varandra och det värmde i hela hjärtat!På söndag ska jag cykla 10 miles (16 kilometer) med TEAM BEAR som består av alla åtta personer i min familj här, superkul ska det bli!

Nu tror jag att jag har släppt in er lite närmare hjärtat i världens längsta inlägg, eller hur? Som grädde på moset slänger jag in lite fina bilder från den gångna veckan!


I söndags bowlade åtta av Howells tretton utbytisar tillsamans. Från översta gruppbilden från vänster:
Sofia (Mexico), Beate (Tyskland), Camille (Frankrike), Felicia (Sverige), Sum (Tyskland), Niklas (Tyskland), Ádrian (Spanien) och Terry (Kina).


Till alla ni som tycker jag är galen som alltid köper Kanelbulleglass på glassiären. Nu har till och med Ben n' Jerrys förstått hur gaaaalet gott det är! Så billigt också. Två burkar för 7 dollar!

Casey's nya skor för cosplay, bara för att liksom!

NYA SÄNGKLÄDER!

2010-10-07 @ 14:13:37 EVERYDAY
När vi var och shoppade handlade jag inte bara en jacka, utan också nya sängkläder. Det är så sablans kallt i min källare att vi fick köpa varmare, och nu är det perfekt! Så här fin är min säng nu!

Cole (katten) kom och gödkände. Det gamla var bättre, men det här funkar! sa han!

VÅGAR JAG?

2010-10-07 @ 03:13:12 EVERYDAY

När jag kollar på den här bilden får jag inte bara sjuka sommarvibbar (det var vecka 25, jag hade ett miniminijobb på sjukhuset och jag spenderade dagarna med mina bästa vänner. Vi gick barbenta, och ja, det var underbart!) utan får värsta lusten att kapa håret en decimeter. För visst är det fint sådär? Halvlångt liksom... Ska jag våga?

FAVORITER

2010-10-07 @ 03:07:01

 

Nu: Ringar.

KLÄNNING!

2010-10-05 @ 23:28:42 NYTT I GARDEROBEN
Åh, gissa om jag älskar min nya, fina jeansklänning!

7 dollar betalade jag! 7 dollar!?!?

MAKING MAMA PROUD ♥

2010-10-05 @ 12:53:54 NYTT I GARDEROBEN
Jag har sprungit i mina areobicsskor i några veckor nu, och jag är kräsen nog att säga att det inte är bekvämt, så häromdagen iförskaffade jag mig ett par springskor, eftersom jag springer tre gånger i veckan i skolan. Asics är underbara, och här kostar dom bara 40 dollar (280 kronor)!

Röda och fina!

GOSSIP GIRL ♥

2010-10-05 @ 04:05:21 FILM & TV
Jag älskar Gossip Girl. Djupt ner från pyttelilla hjärteroten. Svinmycket. Och ikväll var det värsta hatkärleken. Jag vill inte avslöja för mycket eftersom Sverige inte har previlegiet att kolla i förhand, men det fyller sitt syfte mer än någonsin. Drama, drama, drama. Och om nu Chuck och Blair bara kunde bli tillsammans igen så blir allt bra.
IBLAND FÅR JAG TILL DET!

2010-10-05 @ 02:50:02 EVERYDAY

THE TREASURE OF SERENAS MADRE

2010-10-04 @ 03:32:53 RÖDA MATTAN
Gossip girl. Serena har en mucho bonita byxdress på sig.

DUFFEL!

2010-10-03 @ 21:09:02 NYTT I GARDEROBEN
Igår shoppade vi. Duktigt mycket. SHOPPADE. Liksom mycket. Jag kommer dela upp allt, så ni får inläggen under den nämsta veckan, men jag börjar med min alldeles fantastiskt underbara duffel! Jag är så kär i den. Min fina jacka ♥


HÄRMAPA!

2010-10-02 @ 00:00:31 EVERYDAY
Jag snor Kenzas idé och berättar om var jag var för ett år sedan! Sjukt så fort tiden springer! En sekund i sekunden, en minut i minuten och en timme i timmen. 


Jag gillade rörliga bilder!


Jag hade helt fantastiska klasskompisar som klädde upp sig och ner sig samtidigt under vårt åttiotalstema!


Jag bloggade om jackor från H&M som still är to die for!


Jag la ut dåliga bilder på smycken jag gjort själv.


Mina favvojeans var mörkare då...


FORTFARANDE SÅ SANT!


Bloggade om underbart söta monkitröjor som skulle suttit fint i Michigankylan!


Jag vann en Twilightposter och satte den i taket!


Jag hade en fotovägg!


Jag var precis lika tokig i Gossip Girl då som nu!

Min farfar gick bort. Älskade, älskade lilla farfar! Minnet lever vidare och jag älskar honom inte mindre idag ♥


ALLA ÄLSKADE JERRY!


JAG BLEV ANTAGEN! Och nu, ett år senare sitter jag här i Michigan!


Jag älskade Ben n' Jerrys. Jag borde köpa det oftare.


Jag hade kul med Emma, en tjej jag borde se och prata med oftare!

Det var oktober 2009. Finns det någon kvar här som har varit med ända sedan dess?


HERSHEY'S!

2010-10-01 @ 22:40:17 EVERYDAY
Heyheyhey! FREEEEEEDAG! Fy fasen vad jag har lääängtat! Jag får sitta med nosen nerkörd i spanskaboken hela helgen, men det gör ingenting alls. Nyss kom Jake (värdbror) ner med Chocklad, kan det bli bättre? 


Den har eftersmak som är lite som.... spya (förlåt alla som inte tycker man får skriva så), men det funkar!
Hej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!