FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

2010-07-20 @ 21:47:15
FAQ

Vad står aicilefs för? ♥ Aicilef är Felicia baklänges, och så ett s på slutet för att få ägandeformen :)
Hur gammal är du? ♥ Jag är född i november 1994.
Hur dog din pappa? Jag har sagt det förut, och säger det igen. Det är en fråga som jag inte tycker hör hemma i cyperspace.


Var ska du? ♥ Jag ska till en by utanför Ann Arbor i Michigan som heter Howell. 
Vilken organsation åker du med? STS
Vad kostar det? Med precis ALLA utgifter (ink. resor till Stockholm för visum, avgifter, frimärken på brev, you get it, ALLT!) landar det på 95 000 - 100 000.
Hur har du råd? Hur jag finansierar min resa är privat. Jag betalar delvis själv.
Hur länge är du borta? 10 månader och tre dagar!
Ska du resa runt i USA? Det finns ingen garanti på att man får resa när man blir antagen, men jag ska på en förberedelsekurs i NY, och sen ska jag till ett ställe vid lake Michigan som heter Bay Harbor och till Washington D.C med min värdfamilj! Vi ska även till Karibien och Florida!
Hur vågar du åka efter nian? Och varför efter just nian? ♥ Jag ville inte vänta! Sen finns det klara fördelar i att inte behöva bryta upp från en gymnasieklass.
När du kommer tillbaka, börjar du ettan elller tvåan? ♥ När jag kommer tillbaka börjar mina jämnåriga tvåan, men jag börjar ettan. Man får inte tillgodoräkna sig ett år utomlands om man inte går på svensk skola.
Hur ser din värdfamilj ut? Den består av mamma Gwen, pappa Steven och sedan värdsyskonen Casey (1995), Marty (1998) och Jake (2001). Sedan har Steven två barn från ett tidigare förhållande, Stephanie (1993) och Andrew (1995).
Hur är värdfamiljen Dom är jättebra, jag trivs med dom.
Hur gör du med gymnasiet? Jag har redan sökt och kommit in, jag pratade med rektorn på min nya skola, så hon är medveten om att jag kommer börja ettan om ett år. Jag har mailkontakt med henne så jag kan fråga om jag skulle undra.
Är din familj med dig eller är du ensam? Dom är kvar hemma i Sverige, jag bor ju såklart med min värdfamilj!
Varför pluggar du i USA? Det är en fantastisk möjlighet att utvecklas inom språk. Dessutom lär jag mig mycket om att stå på egna ben, jag gör ju det här ensam även att min svenska familj stöttar mig och min värdfamilj finns för att hjälpa mig.

Gör du bloggdesigner? ♥ Yes!
Är dom helt gratis? ♥ Yes!
Hur lång tid tar det? Just nu, när jag är i USA gör jag dom i mån av tid, och det tar mycket tid! Jag lägger min tid på annat än datorn overseas!
Är du duktig? ♥ Det beror på hur man ser det, utan designadinblogg är jag lost!

KOMMENTERA HÄR:
Postat av: Evelina

Hej! Vad kul att du också ska åka till USA :) Jag ska också det fast till Texas. SO EXCITED!! Men jag undrar om du skulle vilja vara lite trevlig och hjälpa mig lite med min bloggdesign för jag vill ha den lite roligare och mer personlig :)

Snälla hör av dig! /// Evelina

2010-07-23 @ 16:00:09
URL: http://evelinamattsson@webblogg.se
Postat av: Felicia

Hur är din värde familj , hur är dina kompisar ?? :) nyfiken

2010-09-05 @ 19:33:44
URL: http://dunderkram.blogg.se/
Postat av: Johanna

hahah kej!! Hoppas att jag kan göra likadant om jag nu åker!!:D

2010-09-06 @ 17:49:30
URL: http://johannastrandh.blogg.se/
Postat av: Sofie

Vilken superblogg, vi kommer att följa dej......barnen hälsar.

2010-09-08 @ 18:38:27

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!