WOAH!

2010-08-07 @ 18:38:31
EVERYDAY
Min mamma drog iväg mig för att köpa skor som ni läste idag. Jag var klar vid halv två, men hon stog fast vid att vi skulle åka prick två. Innan på dagen hade jag fått deadline på att städa mitt rum, och det händer ungefär: aldrig. Sagt och gjort så köpte vi skor, och så sa mamma att vi tar en tur runt öarna med bil, trevlifr tyckte jag. Egentligen var det här för att vi var tidiga hem, men det hade jag ingen aning om.

När jag kommer hem flyger typ 15 personer ut ur mitt rum, och jag får hjärtattack typ. En superfin avskedskväll fick jag i alla fall, jag lovar att ni ska få se bilder ikväll!KOMMENTERA HÄR:
Postat av: mmautildah

Fiiin blogg du har :)

vad gör du?

2010-08-07 @ 19:38:18
URL: http://nattstad.se/mmautildah

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!