TIDSSKILLNAD

2010-08-29 @ 23:10:27
BAY HARBOR 2010
Tidsskillnad är en lustig prick. Ungefär nu går ni och lägger er, och jag ska på picknick. I sex timmar till kommer jag vara uppe, medans ni där hemma sover. Jag kommer sitta på facebook och undra varför det är dött, tills jag inser att det bara är jag som är uppe. Jag kommer kolla bloglovin' och fundera på varför alla är så oaktiva, tills jag inser att det är natt hos er.

Imorgon när jag vaknar däremot, är klockan sex timmar senare hos er. Jag kommer ha 134984758934 notifikationer på facebook och min bloglovin' kommer vara fylld. Då har ni suttit i sex timmar och gjort saker, medans jag sov. 

Jag kan inte låta bli att facineras av det här. Om bara 50 minuter är det den 30e augusti hos er, medans det är August 29th hos mig i knappt sju timmar till. Jag är inte bara tusen mil bort, jag är sex timmar bort också. Ni får se framtiden före mig. Jag tar vara på dom minuterna ni redan lämnat bakom er, hur lustigt?


KOMMENTERA HÄR:
Postat av: Lollo

Ja de där med tidskilnad är lite roligt. Min bästa vän var i USA ett år, det var inte lätt att hela tiden tänka på tiderna ^^

2010-08-30 @ 16:07:08
URL: http://serpentino.blogg.se/
Postat av: AnnaPanna!

Du har redan börjat blanda engelskt med svensk, we love it! :D

2010-08-31 @ 16:36:57
URL: http://anntyra.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!