SVAR PÅ FRÅGA!

2010-08-25 @ 17:49:27
EVERYDAY
Jag tänker inte skämma ut mig själv genom att ha en frågestund som ingen ställer frågor på, men jag kommer skriva lite inlägg med svar på era frågor. Numero uno is upcoming! 

Hur går det med engelskan?
Det går bra! Jag har svårt att uttala långa ord. Typ photography, jag vill gärna säga det på svenska, för att det är så likt, så det blir bara fel. Samma när jag ska försöka säga mina efternamn i engelskan. Den svenska melodin är så olik den engelska, så jag tycker det är svårt att blanda språken.

Jag varken tänker eller drömmer på engelska, men att prata går bättre och bättre, det är klart man får ta omvägar och prata runt ord jag inte kan, och ja, jag använder en ordlista då och då. 

Om folk pratar fort hänger jag inte med. Typ reklam, expiditer och servitriser (dom äter väldigt mycket på restauranger i min familj) har en tendens att prata väldigt fort, och jag hinner liksom inte med eftersom jag fortfarande översätter i huvudet (ofta samtidigt som dom pratar). Om mina värdsystrar pratar extremt fort hinner jag inte med, så jag slutar lyssna, det kan bli ganska pinsamt när dom faktiskt pratar med mig och jag ska svara, men det funkar...

Nu vet ni!

KOMMENTERA HÄR:
Postat av: AnnaPanna!

Hur mycket måste man smöra för att få med en present hem? ;)

och vad vill du helst ha, födelsedagspresent, julklapp eller svenska skitsaker?

2010-08-25 @ 20:03:04
URL: http://anntyra.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag ska till Flint, ganska långt ner i Michigan.

2010-08-26 @ 00:42:29
URL: http://funandboring.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!