STORASYSTER

2010-08-26 @ 16:50:11
EVERYDAY
Här i USA är jag verkligen storasyster, på ett helt annat sätt än hemma. Eftersom mina bröder här är yngre än Oliver (min lillebrolla hemma) blir jag stor på ett helt annat sätt.

Killarna här vill visa mig saker, förklara och verkligen bjuda in mig, och det är så härkigt! Jag har varit och klättrat i träd med Jake (värdbror, nio år) och lärt Marty (värdbror, tolv år) när man ska vända på äggen i stekpannan. För någon dag sedan kom Jake och frågade om jag kunde kontrollera hans rum efter han hade städat, för Gwen (värdmamma) hade bett honom be ett syskon. När vi var på resurang blev jag "in charge" för att jag är äldst.

Dom är väldigt omedvetna om det, men dom små gesterna får mig att känna mig så otroligt välkommen!

KOMMENTERA HÄR:
Postat av: Zoofie

Gud vad mysigt det låter :)

2010-08-26 @ 17:10:06
URL: http://zoofie.devote.se
Postat av: Petter

Kan du lära mig när man ska vända på ägget och HUR? :D

2010-08-27 @ 05:06:57

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!