LÅGT BLODSOCKER

2010-08-08 @ 12:54:39
EVERYDAY
Jag kandiderar till att ha jordens lägsta blodsocker. I morse gick jag upp, och så bara svartnade allt. Jag fortsätter ju gå, och liksom snubblar in på min lillbrollas (med datorn) rum. Nu sitter jag här och konstaterar att jag måste sett ut som en extremt full fullegubbe. Mysigt! (Hehehehe)

Förresten glömde jag logga ut Olivers (nömnda lillbrollan) Spotify när jag loggade ut honom, det betyder att jag nu sitter och lyssnar på Lemon Tree och ABC (Michael Jackson, inte Anna Book!) samtidigt. Hihi. Det är lite underhållande!

KOMMENTERA HÄR:
Postat av: Tina

fin blogg;D

2010-08-08 @ 13:40:59
URL: http://tinajuwel.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!