GODMORGON USA, GOD EFTERMIDDAG SVERIGE!

2010-08-28 @ 16:36:51
BÖCKER & TIDNINGAR
Jag önskade ju som ni säkert redan vet att hamna på västkusten, och jag ska inte humma om att det var Californien jag föreställde mig, men nu, med facit i hand är jag väldigt glad att jag hamnade precis där jag är. Tidsskillnaden är definitivt en fördel, dygnet har några timmar då vi är vakna och ledia samtidigt och min familj är bara jättebra.

Nu ska vi snart till stranden, för det kommer mäklare hit och ska visa huset, för min familj bara hyr det, eftersom deras egna brann ner i början på sommaren. Gissa vad jag ska läsa på stranden? 


KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!