FAIR ONCE AGAIN!

2010-08-28 @ 22:49:33
BAY HARBOR 2010
Dagen idag började på stranden, det är så otrooooligt fint här, ni fattar inte! Jag åt tidernas godaste strandmat, en sub som jag byggde själv. Eller, nej, jag sa precis vad jag ville ha på den och så fixade dom det. Hur bra? Efter det tog jag världens längsta dusch och gjorde sånna där saker som får mig att känna mig fräsch. Typ målade naglarna och sminkade mig. Fattar ni hur länge sen det är jag hade smink på mig??

I alla fall, så har jag spenderat eftermiddagen på stranden (igen. Jag åt en cheesburgare den gånger. Den var också asbra. Saltö med sina äckliga pizzor och smälta glassar kan bara slänga sig i väggen)  och nu ska vi iväg på the fair igen om en timme lite drygt! Fin kväll kommer det att bli, vi ska kolla på car demolishon. (Vilket jag såklart är emot. Varför förstöra bilar bara sådär?)


KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!