EFTERTRAKTAD TJEJ!

2010-08-29 @ 19:54:44
BAY HARBOR 2010
Vi var ute och cyklade och gick innan idag, och Casey (värdsyrra) berättade att jag var eftertraktad utbytesstudent! Pam (Min områdesrepresentant) hade en familj som skulle ta mig vid tolv på dagen, om dom inte ringde. 11.55 ringde Haggertys (värdfamilj) och berättade att dom ville ta emot mig.  Jag är asglad att jag är där jag är, men jag kan inte låta bli att fundera på var jag kunnat hamna. 

♥ Ensamstående pappa som matade mig med inget annat än Pepsi (jag vill ha coke!!!)

♥ Ensamstående, fet, mamma som bara lagade fisk och grädde (mina värsta farhågor, att bli fet och att bli tvingad att käka fisk)

♥ Asstor familj med 15 barn som bara glömmer bort mig.

♥ Mitt ute i igenstans. Alltså, kaktusar och en nerlagt bensinstation. Inte kul.

Eftertraktad, men otroligt lycklig tjej! (som inte har en aning om varför hon skrattar)

KOMMENTERA HÄR:

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!