8 DAGAR IN I FRAMTIDEN

2010-08-05 @ 13:01:31
INNAN USA
8 dagar idag! Schemat börjar packas lite smått... Imorgon ska jag och äta farmors köttbullar för sista gången på ett år, helgen vigs till familjen och på måndag ska jag ha avskedsfest! Jag har valt att ha min tillsammans med en kompis som flyttar till Malmö för att läsa gymnasiet där, så honom ska jag också säga hejdå till!

Tisdag ska jag spendera med min fina vän som inte är sen med att vilja synas i bloggen, Cissi! Vi ska ha myskväll @her place och på onsdagen är det SAILET!

Okej. Sailet är kasst. Men jag får äta langos, all that matters! Jag ska vara barnvakt onsdag till torsdag, och torsdagen kommmer bli hektiskt, sista dagen i Sverige! Packning, och avskedsmiddag för närmsta familjen.

Och sen, på fredag ÅKER JAG!!

KOMMENTERA HÄR:
Postat av: Jenny

NU SKA DU FÅ HÖRA! Jag var tydligen anmälen till den där NY kursen ändå fast jag inte visste det och gissa när jag åker... nästa fredag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-08-05 @ 16:40:56
URL: http://utbytesstudent.se/blogg/jenny

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!