BÅTTUR!

2010-08-31 @ 16:04:33 BAY HARBOR 2010
Igår kväll åkte hela familjen ut med båten på Lake Michigan, och jag skrek så mycket att jag fick huvudverk. Jag och Casey satt allra längst fram i en motorbåt, och Steven (värdpappa) tyckte det var otroligt kul at hoppa på vågorna! Min svanskota är krossad och jag är ganska säker på att jag är kortare idag (min ryggrad måste ha tryckts ihop av alla fall! haha) men roligt hade vi!

SPOTIFY OCH USA ÄR INTE BÄSTA VÄNNER

2010-08-30 @ 21:03:28 BAY HARBOR 2010
Spotify och USA är inte bästa kompisar direkt. Fram till idag, min sjuttonde dag i USA, har det fungerat som det ska. Men idag kom den, röd och stor, bubblan som berättade att jag måste uppgradera till Premium om jag vill kunna resa med mitt Spotify, så Felicia är numera stolt ägare av spotify premium!


OKAY!

2010-08-30 @ 20:58:22 BAY HARBOR 2010
Idag sprack den. Lyckobubblan. Jag visste ju att det skulle komma, tids nog. Hemlängtan. Jag är antagligen bara töntig som gör så stor sak av det, men jag vill ha vänner. Jag vill börja skolan. Jag vill träffa folk och ha något att göra. Det är svårt, och svårare kommer det bli. Tacka gudarna för att min mamma är så stöttande och att jag har en jättebra områdespresentant. Tur att min värdfamilj är superbra. Det känns redan mycket bättre, även om det är tuffare än vanligt på min sida av världen!

TIDSSKILLNAD

2010-08-29 @ 23:10:27 BAY HARBOR 2010
Tidsskillnad är en lustig prick. Ungefär nu går ni och lägger er, och jag ska på picknick. I sex timmar till kommer jag vara uppe, medans ni där hemma sover. Jag kommer sitta på facebook och undra varför det är dött, tills jag inser att det bara är jag som är uppe. Jag kommer kolla bloglovin' och fundera på varför alla är så oaktiva, tills jag inser att det är natt hos er.

Imorgon när jag vaknar däremot, är klockan sex timmar senare hos er. Jag kommer ha 134984758934 notifikationer på facebook och min bloglovin' kommer vara fylld. Då har ni suttit i sex timmar och gjort saker, medans jag sov. 

Jag kan inte låta bli att facineras av det här. Om bara 50 minuter är det den 30e augusti hos er, medans det är August 29th hos mig i knappt sju timmar till. Jag är inte bara tusen mil bort, jag är sex timmar bort också. Ni får se framtiden före mig. Jag tar vara på dom minuterna ni redan lämnat bakom er, hur lustigt?


EFTERTRAKTAD TJEJ!

2010-08-29 @ 19:54:44 BAY HARBOR 2010
Vi var ute och cyklade och gick innan idag, och Casey (värdsyrra) berättade att jag var eftertraktad utbytesstudent! Pam (Min områdesrepresentant) hade en familj som skulle ta mig vid tolv på dagen, om dom inte ringde. 11.55 ringde Haggertys (värdfamilj) och berättade att dom ville ta emot mig.  Jag är asglad att jag är där jag är, men jag kan inte låta bli att fundera på var jag kunnat hamna. 

♥ Ensamstående pappa som matade mig med inget annat än Pepsi (jag vill ha coke!!!)

♥ Ensamstående, fet, mamma som bara lagade fisk och grädde (mina värsta farhågor, att bli fet och att bli tvingad att käka fisk)

♥ Asstor familj med 15 barn som bara glömmer bort mig.

♥ Mitt ute i igenstans. Alltså, kaktusar och en nerlagt bensinstation. Inte kul.

Eftertraktad, men otroligt lycklig tjej! (som inte har en aning om varför hon skrattar)

THE FAIR THE FAIR THE FAIR

2010-08-29 @ 17:55:54 BAY HARBOR 2010
The fair. Igen, det är liksom en ganska stor sak här. Vi var där i går kväll, men vi kollade aldrig på demolish derby, bra! tycker jag. Röken från alla krashade bilar la sig som en hinna över hela platsen, och det luktade inte gott kan jag berätta!


Kolla lökringarna i bakgrunden! Allt är stort i USA!

På karusell!

Jag hittade coke! RIKTIG coca cola! Det är sällsynt här kan jag ta och berätta!

Jag hoppade! Jag var lycklig som en liten bebis, för i Sverige är jag förstor! Här får jag vara hur tung jag vill!

Jag år Mouse ears, och var ascool!

Gjorde en ny airbrushtatuering, IGEN! Den förra var bara inte bra. En svala pryder numera min underarm!


Så här fint var det!

Det var allt! Nu ska vi snart cykla någonstans, ha det underbart i Sverige!

THE FAIR

2010-08-29 @ 04:38:04 BAY HARBOR 2010

FAIR ONCE AGAIN!

2010-08-28 @ 22:49:33 BAY HARBOR 2010
Dagen idag började på stranden, det är så otrooooligt fint här, ni fattar inte! Jag åt tidernas godaste strandmat, en sub som jag byggde själv. Eller, nej, jag sa precis vad jag ville ha på den och så fixade dom det. Hur bra? Efter det tog jag världens längsta dusch och gjorde sånna där saker som får mig att känna mig fräsch. Typ målade naglarna och sminkade mig. Fattar ni hur länge sen det är jag hade smink på mig??

I alla fall, så har jag spenderat eftermiddagen på stranden (igen. Jag åt en cheesburgare den gånger. Den var också asbra. Saltö med sina äckliga pizzor och smälta glassar kan bara slänga sig i väggen)  och nu ska vi iväg på the fair igen om en timme lite drygt! Fin kväll kommer det att bli, vi ska kolla på car demolishon. (Vilket jag såklart är emot. Varför förstöra bilar bara sådär?)


GODMORGON USA, GOD EFTERMIDDAG SVERIGE!

2010-08-28 @ 16:36:51 BÖCKER & TIDNINGAR
Jag önskade ju som ni säkert redan vet att hamna på västkusten, och jag ska inte humma om att det var Californien jag föreställde mig, men nu, med facit i hand är jag väldigt glad att jag hamnade precis där jag är. Tidsskillnaden är definitivt en fördel, dygnet har några timmar då vi är vakna och ledia samtidigt och min familj är bara jättebra.

Nu ska vi snart till stranden, för det kommer mäklare hit och ska visa huset, för min familj bara hyr det, eftersom deras egna brann ner i början på sommaren. Gissa vad jag ska läsa på stranden? 


GLADGLADGLAD!

2010-08-27 @ 23:35:46 BAY HARBOR 2010
Jag är fortfarande fast i min lilla lyckobubbla. Inte ens det faktum att jag håller på att tvätta alla mina kläder och att det är apvarmt kan spräcka den! Underbart är det, och jag ska hålla fast vid det så länge jag kan! Jag var på "the fair" idag. Det liknar våra svenska marknader, utom att det bara är karuseller och mat då. Nu på eftermiddagen har jag Skypat med alla vänner där hemma, och strax ska vi till stranden!

Vi drack lemonades, supergoda!

Och åkte karusell!

Man blir inte för gammal! Man blir det bara inte!!

Vi kollade på djur!

Och jag skypade! Love u guys!!

Nu kallar Lake Michigan!

INTE JAG INTE!

2010-08-27 @ 04:44:27 BAY HARBOR 2010
Ni trodde jag skulle bli svullo! Men icke. Jag krymper här. Vi äter på restauranger ungefär varje dag (Jag åt strawberry ice cream waffle till frukost idag. Det kan typ ha varit det godaste jag någonsin ätit!!) och ändå blir mina jeans större och större!

Jag tränade 40 minuter med Gwen på gymmet idag, men det är allt. Wierd.

UNDERBART

2010-08-26 @ 16:54:23 BAY HARBOR 2010
I mitt rum här finns ingta persienner (höll på att skriva blindare, bara för att det heter blinders på engelska) vilket ledde till att jag vaknade normal tid. Jag kunde ligga i min säng och kolla på utsikten och somna om och kolla lite mer och mitt liv är bara... UNDERBART!
STORASYSTER

2010-08-26 @ 16:50:11 EVERYDAY
Här i USA är jag verkligen storasyster, på ett helt annat sätt än hemma. Eftersom mina bröder här är yngre än Oliver (min lillebrolla hemma) blir jag stor på ett helt annat sätt.

Killarna här vill visa mig saker, förklara och verkligen bjuda in mig, och det är så härkigt! Jag har varit och klättrat i träd med Jake (värdbror, nio år) och lärt Marty (värdbror, tolv år) när man ska vända på äggen i stekpannan. För någon dag sedan kom Jake och frågade om jag kunde kontrollera hans rum efter han hade städat, för Gwen (värdmamma) hade bett honom be ett syskon. När vi var på resurang blev jag "in charge" för att jag är äldst.

Dom är väldigt omedvetna om det, men dom små gesterna får mig att känna mig så otroligt välkommen!

BAY HARBOR

2010-08-26 @ 03:51:54 BAY HARBOR 2010
Så fint!!
Rcok! En pyttepytteliten sköldpadda.

Åt på en båtklubb idag, där fick jag inte bära jeans, så det var på med klänning! Jag har nog aldrig varit så vilsen och rädd i USA som där inne. Jag kände mig pytteliten! Haha, men maten. MATEN! Osalgbar. Pastabufe. Underbart! Man fick gå in i köket, plocka på sig det man ville ha, sen stekte dom det med pasta och valfri sås. Så otroligt gott!

VACKRASTE STÄLLET PÅ JORDEN?

2010-08-26 @ 00:45:06 BAY HARBOR 2010
Nu sitter jag i mitt rum "up north" och det är bara helt underbart. Detta kan eventuellt vara det vackraste huset jag någonsin varit i på ett av dom vackraste ställerna (mamma! du skulle se det! det slår aborreberget!). Jag knäppte bilder på mitt rum, jag ska se om jag kan smyga ut och ta lite fler bilder på huset senare!
Mitt smalish rum med balkong som jag delar med Casey (värsyrra) och badrum som jag delar med Jake (värdbrolla). Underbart!

Min utsikt. Lyxyatch?Lycklig Felicia som lyssnar på "av längtan till dig" med Lake Michigan framför mig i spegeln. Jag är lycklig. Jag har lyckorus i hela kroppen. Jag vill aldrig mera hem.

SVAR PÅ FRÅGA!

2010-08-25 @ 17:49:27 EVERYDAY
Jag tänker inte skämma ut mig själv genom att ha en frågestund som ingen ställer frågor på, men jag kommer skriva lite inlägg med svar på era frågor. Numero uno is upcoming! 

Hur går det med engelskan?
Det går bra! Jag har svårt att uttala långa ord. Typ photography, jag vill gärna säga det på svenska, för att det är så likt, så det blir bara fel. Samma när jag ska försöka säga mina efternamn i engelskan. Den svenska melodin är så olik den engelska, så jag tycker det är svårt att blanda språken.

Jag varken tänker eller drömmer på engelska, men att prata går bättre och bättre, det är klart man får ta omvägar och prata runt ord jag inte kan, och ja, jag använder en ordlista då och då. 

Om folk pratar fort hänger jag inte med. Typ reklam, expiditer och servitriser (dom äter väldigt mycket på restauranger i min familj) har en tendens att prata väldigt fort, och jag hinner liksom inte med eftersom jag fortfarande översätter i huvudet (ofta samtidigt som dom pratar). Om mina värdsystrar pratar extremt fort hinner jag inte med, så jag slutar lyssna, det kan bli ganska pinsamt när dom faktiskt pratar med mig och jag ska svara, men det funkar...

Nu vet ni!

HEADING UP!

2010-08-25 @ 17:20:29 EVERYDAY
Om en timme ungefär ska jag sätta min i värdfamiljen Range Rover och åka upp till Bay Harbor, precis vid Lake Michigan, där vi ska spendera kommande två veckor. 

Var på skolan idag, och tog foton till ID-kortet. Det var ju bara fail, jag ska gå på remake day (hur fantastiskt är det att man får ta om dom? Hur fantastiskt??)


ZENIOR!

2010-08-24 @ 23:49:03 EVERYDAY
Jag var på skolan idag, och skulle se om jag får gå sophomore eller junior. Jag hade ställt in mig på sophomore för att inte bli besviken, men hoppades på junior, och så säger receptionisten "nejnej, du är senior!". LYCKA!
Glad Felicia med örhängen från forever21!

SHOPPING!

2010-08-24 @ 23:42:52 NYTT I GARDEROBEN
Allting i USA är väldigt billigt!
Kläder från en vintageaffär, och allt annat från något som inte var Wal-Mart med väldigt likt.


Hälften är min värdsyrras ;) Halvan närmast botten är min, från diverse ställen, vi shoppade på ett mall!

KOLLA MAMMA!

2010-08-23 @ 19:00:02 EVERYDAY
Kolla mamma! En tatuering!

HENNA♥

10 SAKER

2010-08-23 @ 04:47:53 EVERYDAY
1. Dom kan inte uttala mitt namn. Dom KAN inte. Dom är supersnälla, och försöker verkligen uttala det Felicia istället för Felishia, men det går liksom inte.

2. Toan är tyst i mitt hus. Inte som i NYC. Där fick vi hålla för öronen. Den spolar åt fel håll också.
3. Allting är galet billigt. Alltså, SUPERBILLIGT!

4. Jag saknar inte hemma, inte någonting än. Jag har inte gråtit en enda gång sen jag kom hit, vilket förvånar mig.

5. Alla här är mycket trevligare. Man är sweetie för alla, speciellt eftersom jag är svensk.

6. Jag passar här. Jag trodde aldrig att jag skulle komma in i familjen så här fort. ALDRIG. Jag bara passar, och det är sjukt skönt. Ska det vara så här enkelt. 

7. Nu kommer jag inte på fler. Godmorgon Sverige, godnatt USA.

JAG LEVER!

2010-08-22 @ 23:08:22 EVERYDAY

Jag har det underbart har i Michigan, min egen dator fungerar inte internet pa, Steven ska fixa det ikvall :) Sitter pa gwens nu, ville bara saga att jag lever och har det bra! PUSS!


MICHIGAN STATE

2010-08-21 @ 03:44:29 EVERYDAY
Nu ligger jag i min queen size bed i min källare i Howell, Michigan! Heeeelt otroligt! Jag bor i ett superfint rum i källaren. Eller nej, inte källaren, men från framsidan syns inte våningen, men rummet har fönster ut mot bakgården. Fattar ni hur sjukt det är att se poolen och allt med egna ögon?? Huset är sjukligt fint!

Jag har haft lite problem med engelska, men mina värdsyskon och värdföräldrar är väldigt förstående. Dom är jordens snällaste, men ändå kan det bli pinsamt för att jag är blyg, och dom är blyga och så blir det minipannkaka av det hela. Det händer dock väldigt sällan än så länge.

Jag ska snabbt berätta om dagen idag, för det är time to go to sleep i det här huset nu (klockan är 21.45 ungefär). Jag vaknade 3.30 och åkte till La Guardia i NY, och satte mig och väntade med Issa, Gijs, Raffie, Elin och typ flera. Det var trevligt. Vi satte oss på planet (Raffie, Thea och jag) och två timmar senare landade vi i Detroit. 

Och där var min värdmamma och min area rep! Dom trodde jag skulle komma på nedervåningen, så skylten fick jag se senare ;) Så sött! Vi satte oss i bilen och stannade på en supermarket, där Casey köpte lite fina kläder! Dom sa typ: Du tillhör familjen, om du hittar något du vill ha, så ta det. Dom är så trevliga och söta och snälla mot mig! Efter det åt vi glass i en supermysig stad, Brighton!

Vi kom hem och jag fick mitt rum och jag packade upp och så. Alla höll sig lite borta, för dom förstod väl att det var skänt med lite space, och dom hade så rätt! Efter ett tag gick jag med min värdsyrra Stephanie till deras barn och kollade på hästar! Så fina är dom! 

Efter det bjöd dom mig på bio, Vampires sucks. Den var bra, men jag var så trött att jag hela tiden höll på att tuppa av... Haha. Och nu ligger jag här, överväldigad och trött, och utan en enda fjuttig bild...

ALL ABOUT TWILIGHT!

2010-08-19 @ 04:44:29
Hihi, jag har inte lika stora händer som Robert Pattinson... Och jag kan eventuellt sett kläder Kristen Stewart har haft på sig...
Hur coolt!?

NYC DAG 5

2010-08-18 @ 05:03:46 NEW YORK 2010
Idag har varit en lång dag. Vi började med att gå Brooklyn bridge, efter det åt vi på Planet hollywood (bilder på att Twilightrelaterat hamnar i den kategorin). Efter det var det shopping (110 dollars på forever21, yohuuu!) och sedan en bouttour runt Manhattan!

NYC DAG 4

2010-08-17 @ 13:41:20 NEW YORK 2010
Igår var det dag fyra här på campus, och jag tog... en bild. Med mobilen. På svenska köttbullar. Det var så sött av dom, att göra svenska köttbullar för oss!

Nu ska vi iväg och göra manhattan, hela dagen! Underbart!

Förra gången år vi på MaccyD, rätt mycket.

NYC DAG 3

2010-08-16 @ 04:54:07 NEW YORK 2010
&g
Idag åkte vi in till Manhattan (!!) och det var inget annat än underbart. Jag har spenderat 240 dollar (1800 kronor. Yes, mamma, jag har fortfarande massor med pengar kvar.) Massor med fina saker blev det, och bästa köpet är ett linne från american apparel. Superfint i spets! Ett annat bra köp var ett superfnt linne med jordgubbar från Topshop. Här är allt jag köpte:Ingen vits med att skriva vart allt är från, eller hur? ;)

Central Park:
På John Lennons minnesplats!

Fett fin tröja!!

El cantralo de parque.
t;
Teamleader! Jag känner att detta eventuellr kan vara den vackraste bilden som är tagen på mig... Haha.

See ya!

NYC DAG 2!

2010-08-15 @ 04:32:16 NEW YORK 2010
Dagen idag började med lektioner! Vi pratade om NYC, och diverse andra saker som jag borde komma ihåg, men ni känner mig! ;) Efter lunch hade vi american football, roligare än väntat! Och musicv quiz, gissa vilken lag som vann? The backstreet elephants såklart!


Issa och Felicia på frukostAmerican sports! Kolla mamma! Jag använde skorna och allt!


Finaste mössan på hela campus!

Imorgon ska vi in till Manhattan, och då måste vi ha STS-tshirten eller ryggan. Dom plågar oss!

NYC!

2010-08-14 @ 03:16:17 NEW YORK 2010
Jag har landat i NYC nu, och resan har gått bra. Allting är super än så länge! Jag har varit uppe i över 24 timmar, så jag är trött, men ni ska få höra om NYC dag 1!

Sa hejdå till familjen!

Vi fikade på Kastrup innan vi fick säga hejdå med ett stort kramkalas och lite tårar...

Jag åkte flygplan som såg ut så här:Vi kunde hela tiden se vart vi var. På samma skärm kollade jag på Alice in wonderland och ett avsnitt Christine och ett avsnitt Scrubs, och så kollade jag på tankarna bakom google. Intressant!


Vi kom till Campuset, och precis där jag stod på bilden sitter jag och bloggar nu. Klockan är kvart över nio här, och imorgon ska vi prova på american sports! Uppdaterar er i morgon kväll (min tid!)

KRAAAAAAM FRÅN NEW YORK CITY!

AMERIKA!

2010-08-13 @ 03:44:31 INNAN USA
Nu är det idag. Jag sitter i min otroligt fula STS-tee, men det känns förvånansvärt bra. Även att den inte är moderiktig så har jag längtat efter att ta på mig den i ett år, och idag är dagen. 

Jag kommer om 20 minuter åka hemifrån, och jag får min dator om kanske tio, så vi kommer höras! Ha det sjukt bra hemma, så lovar jag att ha det sjukt bra där borta!

På återseende, Sverige!

USA!

2010-08-12 @ 19:54:58 INNAN USA
Jäklar. Jag tror jag är. Nervös. Åtta timmar innan avfärd kom det, för imorgon åker jag. Klockan fyra på morgonen sätter vi oss i bilen som tar oss till tåget som tar oss till Köpenhamn.

Därifrån reser jag vidare till JFK, i NYC!! Där spenderar jag åtta dagar med begränsad tillgång till internet, vilket betyder lite bloggning. Men ni ska få veta allt! I promise!

På återseénde, Sverige!


Psst! Jag kommer åka över atlanten med en dator i handbagaget!

AAAAAAARGGGG!

2010-08-12 @ 16:46:53 INNAN USA
........................................................................................................................................................................................................................................................................
........................................................................................................................................................................................................................................................................
Ungefär så känner jag för tillfället. Min dator har lagt av. TOTALT. Ganska stor chans att jag entrar staterna, datorlös. JIPPIE! NOT.

Annars är jag kanska klar nu. NYC should get ready for me, haha!

12E!

2010-08-12 @ 11:44:57 EVERYDAY
Jag åker imorgon. Sjukt. Mycket. Att göra.

Min dator har pajjat. Hörs när jag är i NYC!

!?!?!

2010-08-11 @ 21:51:02 EVERYDAY
Imorgon ska jag bege mig till typ elgiganten för att punga ut typ 350 spänn för ett nytt USB. Lämnade det gamla i en dator på bibblan och fick aldrig tillbaka det. Trist!

Men med tanke på att det låg ytterligare 1000 kronor på min huvudkudde när jag kom hem imorse överlever jag nog den ekonomiska krisen. Tack Yvonne och Kenneth!


Count to ten and then fly, butterfly, fly!

BARNVAKT!

2010-08-11 @ 19:06:48 INNAN USA
Åh! Min dator är tillbaka! Med windows 7 och allt! Heeeeelt underbart! Vista i laptop funkar inte kom jag på nu. Så grymt mycket snabbare!

Sitter och är barnvakt, och ska vara det tills imorgon. Imorgon är det verkligen fullt ös. Jag ska med hjälp av mami få ihop packningen ikväll (den är förberedd, jag ska bara tvätta ett par maskiner ((okej, mamma ska)) och sen ska det ner i väskan!) och imorgon ska jag möta allsköns männniskor för att säga hejdå!

TOP TIO!

2010-08-11 @ 14:13:13 EVERYDAY
Nu är jag officiellt top tio i bloglovins lista på resedagböcker! Underbart!


Vill du följa min blogg? Klicka på ikonen!

bloglovin

HEMMA!

2010-08-11 @ 12:00:13 EVERYDAY
Nu har jag kommit hem från min och Cissis The Hills-kväll! Det var myyyyysigt!

Idag ska jag vara barnvakt, till imorgon, och jag ska hämta tjejerna runt tre. Sedan blir det sailet för hela slanten!

Tyvär... måste jag packa. Jag är skitdålig på att packa.

Asså verkligen. SKITDÅLIG.


På riktigt.

KORT!

2010-08-10 @ 22:00:14 EVERYDAY
Kolla vad som nyss trillade ner i brevlådan! Ett kort från min mammas sambos mammas syster som önskade mig lycka på resan. Det värmer ända ner i tårna!

TRE DAGAR!

2010-08-10 @ 15:59:48 INNAN USA
Om tre dagar sitter jag på ett plan till New York. Det har plötsligt blivit så verkligt, nu när jag faktiskt packar mina resväskor. Inte en enda gång har jag gråtit, med tårarna svider bakom ögonlocken mer och mer ofta. 

Känslan är fortfarande 4 + -4 = 0. 

Jag vet liksom ingenting om hur det kommer gå. Där borta är jag ingen naturlig del av någonting. Det är så härligt att faktiskt få börja på noll, men det är samtidigt väldigt skrämmande. Att liksom inte ha någon som tar emot en när man faller bakåt. Jag ska stå på mina egna ben, helt själv! Det betyder att jag måste lita enormt på mig själv, så jag inte behöver falla bakåt. 

Såklart vet jag att jag kommer få vänner där och åka hem som en naturlig del av mitt amerikanska kompisgäng och min amerikanska familj, men det kommer vara månader som är jobbiga. Och jag är redo,  jag litar på mig själv.

MINA SKOR

2010-08-10 @ 15:19:40 NYTT I GARDEROBEN
Nya skor blev det! Från Björn Borg!AVSKEDSKVÄLL!

2010-08-10 @ 12:49:01 INNAN USA
Igår hade jag och min kompis Karan avskedskväll. Vi var tre som skulle bege oss på olika håll den närmsta veckan. Vi bakade kladdkaka till allihopa!

OKEJ. Glasyren gick inte precis jättebra. Det står hejdå Felicia, Karan och Yvonne. Goda var dom!

Vi fortsatte sällskapa och tönta oss.
Och så dinglade vi lite med benen innan Emelie hoppade i plurret med kläderna på, tätt föld av Per!Sen träffade vi roliga föreläsare från Kanada, Jamaica, Ryssland och Ukraina. Den ena snubben jobbade i Pennsylvania, och berätta att Pennsylvania och Michigan är typ fiendestater. Då gick jag skämtsamt därifrån och åkte rutschkana.


!!

2010-08-09 @ 11:32:25 INNAN USA
DET HÄR vill man liksom inte se när man försöker fixa sitt flyg til USA. Dessutom är det kö hos STS. Jippie!!

FULLPACKAD DAG!

2010-08-09 @ 10:57:21 EVERYDAY
Nu ska jag alldeles strax iväg på sminkrådgivning! Jag fick för ett tag sen ett presentkort, och idag ska jag använda det!

Sedan, ikväll är det avskedsfest, och innan dess ska jag fixa en liten present till dom andra två som också beger sig i dagarna...

STRESS

2010-08-08 @ 22:24:46 EVERYDAY
Oliver håller på med något WOW-relaterat. Så jag försöker göra så mycket som möjligt på datorn medans han dushar (en historia på ungefär...  minuter!). Woah, nu kommer han, och jag har glöm vad jag skulle skriva. Godnatt!

FARMOR!

2010-08-08 @ 18:14:15 EVERYDAY
Jag har varit och delat ut reklam i regnet, och är 75 kronor rikare! Fina NY-pengar! Åkte sen till farmor och lärde henne hur man använder kompaktkamera, lycklig blev hon när hon äntligen förstod!

Nu sitter jag med musik i öronen och ska strax käka!LÅGT BLODSOCKER

2010-08-08 @ 12:54:39 EVERYDAY
Jag kandiderar till att ha jordens lägsta blodsocker. I morse gick jag upp, och så bara svartnade allt. Jag fortsätter ju gå, och liksom snubblar in på min lillbrollas (med datorn) rum. Nu sitter jag här och konstaterar att jag måste sett ut som en extremt full fullegubbe. Mysigt! (Hehehehe)

Förresten glömde jag logga ut Olivers (nömnda lillbrollan) Spotify när jag loggade ut honom, det betyder att jag nu sitter och lyssnar på Lemon Tree och ABC (Michael Jackson, inte Anna Book!) samtidigt. Hihi. Det är lite underhållande!

LYCKLIG!

2010-08-08 @ 00:48:29 INNAN USA
Idag var min sista lördag hemma, och även om tanken på det gör mig lite sentimentalsjuk (ANNA!) så känner jag min bara genomsyad med lycka. Jag hör hemma här. Tanken på alla som kommer sakna mig och älskar mig, det är... berusande! 

Så! Nu har vi varit sentimentala nog för ikväll! Godnatt!

Vad då uppnosig?

BILDER

2010-08-07 @ 20:41:57 EVERYDAY
Fick som sagt en underbar eftermiddag med alla som betyder mest. Bilder kommer HÄR!
I Sverige är vi klämchecka! Haha...


Paketer fick jag också! (Lyckliga Felicia, tack! allihopa!)

Ett flugplan, så jag inte glömmer att jag ska iväg!

Åh, jag är ju inte på min egen dator, så jag kan inte klippa i bilderna, men frihetsgudinnan fick jag, för henne har jag önskat mig!

Marabou(!) och passande New York-pengar tillsammans med ett par visdoms ord från farmor och Mia satt också galet fint!

WOAH!

2010-08-07 @ 18:38:31 EVERYDAY
Min mamma drog iväg mig för att köpa skor som ni läste idag. Jag var klar vid halv två, men hon stog fast vid att vi skulle åka prick två. Innan på dagen hade jag fått deadline på att städa mitt rum, och det händer ungefär: aldrig. Sagt och gjort så köpte vi skor, och så sa mamma att vi tar en tur runt öarna med bil, trevlifr tyckte jag. Egentligen var det här för att vi var tidiga hem, men det hade jag ingen aning om.

När jag kommer hem flyger typ 15 personer ut ur mitt rum, och jag får hjärtattack typ. En superfin avskedskväll fick jag i alla fall, jag lovar att ni ska få se bilder ikväll!MITT MÅL

2010-08-07 @ 13:25:16 INNAN USA
Detta var mitt mål innan USA. Att klara alla staterna på under en minut. Nu är jag officiellt redo att åka. Finaly! Spela här! Kommentera gärna ditt resutat eller länka en bild på resultatet så kan vi jämföra här på bloggen!


Nu ska min mor ge mig ett par skor. Det gillar jag. Ni får se dom i eftermiddag! (Woaaah! Ett inlägg som INTE handlar om USA for once! Haha)

USA!

2010-08-06 @ 22:44:36 INNAN USA
Känner vi att bloggen handlar mycket om USA, känner vi det? Haha! Såklart. En vecka är det kvar idag, och Toam har fått familj!(!!!) Så tre stycken är vi som känner varandra och ska iväg. Grymt roligt ska vi ha det!

KAMEROR / INGA BILDER

2010-08-06 @ 19:55:44 INNAN USA
Eftersom min egen dator är på lagning och jag får sitta på min lillebrors kommer det råda extrem bildbrist på bloggen om jag inte kan smyga in lite bilder på brollans dator... Vi får se hur det prjektet går...

All min flyginfo kom idag! Så lycklig är jag! Min värdpappa frågade om jag börjar bli excited, och om jag är!

Jag har på tal om ingenting har jag typ två kameror och tre objektiv hemma, gaaaalet!

MINA BILJETTER!

2010-08-06 @ 12:37:51 INNAN USA
Mailde STS om mina biljetter - och guess what? Dom kommer idag!

Nu: Köttbullemiddag hos farmor.

MINA BILJETTER!

2010-08-06 @ 12:37:51 INNAN USA
Mailde STS om mina biljetter - och guess what? Dom kommer idag!

Nu: Köttbullemiddag hos farmor.

DATORN ÄR PÅ LAGNING!

2010-08-05 @ 23:03:32 EVERYDAY
Fick lämna in min dator ppå supersnabb lagning av CD-läsaren så det ska vara klart innan jag åker. För tillfället delar jag och min bror (båda lika datorberonde) på en dator. Jag har försökt jobba in att jag behöver sitta här tvp, tre gånger om dagen, men det kan gå som det går! 

På obestämd tid! ;)

JAG ÄR EN GLAD PERSON!

2010-08-05 @ 16:48:47 INNAN USA
JENNY! Hur kul ska vi ha det!?!? Hur mycket pengar ska vi spendera på forever 21?
Jag blir jätteglad för att jag känner någon som ska på samma kurs som jag, och så är det en tjej jag har pratat med ett bra tag! så underbart bra!

8 DAGAR IN I FRAMTIDEN

2010-08-05 @ 13:01:31 INNAN USA
8 dagar idag! Schemat börjar packas lite smått... Imorgon ska jag och äta farmors köttbullar för sista gången på ett år, helgen vigs till familjen och på måndag ska jag ha avskedsfest! Jag har valt att ha min tillsammans med en kompis som flyttar till Malmö för att läsa gymnasiet där, så honom ska jag också säga hejdå till!

Tisdag ska jag spendera med min fina vän som inte är sen med att vilja synas i bloggen, Cissi! Vi ska ha myskväll @her place och på onsdagen är det SAILET!

Okej. Sailet är kasst. Men jag får äta langos, all that matters! Jag ska vara barnvakt onsdag till torsdag, och torsdagen kommmer bli hektiskt, sista dagen i Sverige! Packning, och avskedsmiddag för närmsta familjen.

Och sen, på fredag ÅKER JAG!!

KLART!

2010-08-05 @ 02:47:33 INNAN USA
Helt sjukt att det faktiskt är så gott som klart nu. Alla papper, formukär och tester kommer med all säkerhet vara värt det, men det är med ett visst vemod jag kommer lämna förberedelsetiden bakom mig och dyka från tolvan rakt ner i det verkliga äventyret. Nu har alla utbytesstudenter stått och doppat tårna i vattnet för att förbereda sig på vad som komma skall, vissa har redan åkt, och snart är det min tur!


Det sista är flygbiljetterna, som ska anläda en vecka innan avresa - vilket är imorgon!!

HURTIG!

2010-08-04 @ 20:21:52 EVERYDAY
Jag känner mig helt otroloigt huslig när jag stickar. Tossor att värma fossingarna med i Amerika ska det bli!

LILL-VICKE!

2010-08-04 @ 12:12:07
Idag åker Victor till NY, Victor som jag skrev om här. Jag började prata med honom innan vi visste att det var tre New York kurser och man kunde hamna på olika, så han och jag har suttit och smitt planer, disskuterat ålder (jag är rent fysiskt två år yngre, men mentalt och kunskapsmässigt ligger vi väl på att jag är typ 30 och han är 2). Vi har med andra ord haft lite roliga diskussioner på sju, åtta månader! Blogg har han med, lillen, och jag tycker absolut att ni ska kika in där!

TIDEN FLYGER!

2010-08-03 @ 21:55:50 INNAN USA
Lite närmare USA varje dag, varje timme, varje minut och varje sekund. Min värdsyster är jordens sötaste! Vet ni vad hon sa idag? Så här:

- Will you go to IKEA with me? I want to say I've been to IKEA with real life swede :'D

Saker som facineras av som jag inte alls förstår är typ att jag pratar tre språk (yes, dom räknar den knappa spanska jag kan som att jag kan!) och att jag förstår fem (svenska, engelska, spanska, norska och danska). 

Nu ska jag sova. Imorgon är det nio dagar kvar!NY DESIGN!

2010-08-03 @ 17:19:35 BLOGGDESIGN
Äntligen är design nummer fyra på plats!!!!

Tryck f5 om du inte ser!

PRESENTER

2010-08-02 @ 16:14:09 INNAN USA
Det här med presenter till värdfamiljen var en svår nöt att knäcka, men jag bestämmde mig tillslut för en hemmagjord kokbok, en ordlista och svenskt godis som ännu inte är inhandlat.

2 DAGAR

2010-08-01 @ 23:44:42 EVERYDAY
2 dagar har jag inte bloggat på. Det är illa, men det har varit två superbra dagar. Igår morse åkte jag med Kex till Öland och vindsurfade! Det var en upplevelse, och galet svårt! Jag gjorde det sommaren -08 i Kroatien, men då blåste det knappt, så problemen vi hade igår med att komma på brädan och komma iväg, dom fanns inte då.

Efter vi kommit hem satte jag mig med min mor och några av hennes vänner och lyssnade på sunkig musik på en uteservering och hela kvällen bara andades raggarträff, så jag bestämmde mig för att följa med Kex och hennes familj och se Inception!

Vilken film! Jag älskar filmer som man måste tänka i, klura. Typ Da Vinci-koden och liknande. Inception är inte läskig, men så galet spännande att det kryper i hela kroppen!
Dagen idag började jag ned att dela ut reklam åt  min bror, och har nu mer än 3000 kronor att ta med mig till New York! Efter det mötte jag upp mina tjejer på stan - JAG HAR KÖPT PRESENT TILL VÄRDFAMILJEN! Ett fotoalbum som jag ska fylla med foton och svenska recept. Dom ska även få ett glasfat och lite svenskt godis. 

Nu sitter jag på filmkväll med Nathalie och Rebecka, vi har betat av 3:47 och kollar nu på Gilbert Grape. Underbart!
Hej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!