URSÄKTA...

2010-04-06 @ 20:14:58
EVERYDAY

... För mitt obefintliga bloggande idag. Jag ligger hemma och är sjuk, typiskt. Jag planerade först att inte gå till skolan idag för att landa efter Frankrike, men sen kändes det som jag skulle orka, tills jag vaknade i morse. Mitt huvud är en en gång en vattenballong, och jag kan inte käka en bit av allt mitt påskgodis utan att må illa. Illa.


KOMMENTERA HÄR:
Postat av: Sagha

Hej lust att följa varandra med bloglovin?Har idag skaffat bloggsvar så passa gärna på att ställa några frågor + att jag har en tävling där jag lottar ut 3 st bloggsvars invites (man måste ha en för att kunna bli medlem) Intresserad? Kolla det här inlägget: http://ibeliveinyou.blogg.se/2010/april/bloggsvars-tavling.html#comment

2010-04-06 @ 21:47:11
URL: http://ibeliveinyou.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!