MIN PAPPA - HIMLENS FINASTE ÄNGEL

2010-04-17 @ 21:54:01
EVERYDAY
Fick en fråga på Bloggsvar idag om min pappa. Det är ett känsligt ämne, och jag har lite svårt att prata om det rakt ut i cyberspace. Jag vet ju inte vilka som klickar sig in här, och vill därför inte outa hela min historia. Men det är sant, sant att min pappa tog livet av sig.

Det gör ont varje dag och varje sekund, men det är en smärta man lär sig leva med, och en smärta man lär sig växa ur. Om min pappa är på ett bättre ställe nu skulle jag ta min smärta tusen gånger om, för han förtjänar lycka.

Nu vet ni.

KOMMENTERA HÄR:
Postat av: Wille

:( <3svar; behöver du den tills imrg har vi ett problem. finns på maxi osv. <3

2010-04-17 @ 22:02:43
URL: http://sweetaswille.blogg.se/
Postat av: elin

Hej, pga flytt har jag rensat hela min garderob till priser fr 9 kr. Besök gärna min blogg, tack.

2010-04-17 @ 22:21:36
URL: http://buyitnoworlater.blogg.se/
Postat av: Elin

Hej! klar man kan :), meila gärna vad du är intresserad av vad dina bud är när vi kommer överens så skickar jag till dig min adress. tveka inte :)

2010-04-17 @ 22:35:15
URL: http://buyitnoworlater.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

NAMN:
SPARA INFORMATION

E-MAIL: (pssssst! jag lovar att det förblir en hemlis!)

DIN BLOGG:

Kommentar:

TrackbackHej kompisar! Du har landat hos aicilef! Den här bloggen drivs av två allra bästa kompisar, Felicia och Nathalie! Vi är ute på vårt livs äventyr och ska under de kommande månaderna leva ur en ryggsäck på resande fot, någonstans mellan Oceanien och Asien! Vi är såklart orimligt pepp på detta och ser fram emot att dela vår resa med er! Välkomna till aicilefs!

ps. Tidigare har bloggen drivits av endast Felicia, i arkivet kan ni läsa om hennes utbytesår i USA (2010/2011) och allt däromkring!